| tiktok25 a întrebat:

Sunt foarte curioasa.La ce varsta v-ati in ceput viata sexuala pentru ca am citit undeva ca romanii isi incep vita sexuala cu 2 ani mai inainte decat varsta normala?

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Eu mi-am inceput-o la 17 ani! asa am vrut eu asa am simtit am facut-o cu persoana iubita cu care sunt si acum si de care nu am voi desparti! sunt foarte implinita si nu cred ca v
voi regreta vreodata!

8 răspunsuri:
| Alina_9354 a răspuns:

Depinde de persoane, daca cineva nu-si gaseste o persoana potrivita nu isi incepe viata sexuala nici la 20 de ani dar pot fi persoane dornice de viata, de distractie si incep si la 12 anilaughing Eu am 17 si consider ca mai am de asteptat!

| alonet a răspuns:

Am avut o prietena timp de 5 ani, din cauza ca o iubeam si o respecam am decis impreuna ca cel mai bine e sa fim cuminti, primi doi ani jumate au fost decisivi...noi am ales sa nici nu ne mai sarutam deoarece fiecare sarut era un inceput de preludiu si orice preludiu isi are finalitatea in sex, noi am ales sa nu mai avem parte de acel preludiu ca sa putem ramanea curati, nu regret si nu regreta astazi dupa 2 ani de la despartire am ramas amici buni incat putem iesi oricand la un ceai si sa radem de ce copii eram happy

| BUFU_7128 a răspuns:

Cristiano minte si el, ai ajuns la ea mkr? viata sexuala o incepi cand crezi ca e momentu potrivit, cu persoana potrivita

| Denisa85 a răspuns:

16.

| ungurubulan a răspuns:

Pe la 15 cam asa cu vecina de la 3 care avea 18 laughingia m-a dus in cerrolling on the floor

| MickeyAndryyy a răspuns:

Eu la 20

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care ar fi varsta normala dupa tine? fiecare incepe cand crede ca este momentul si cand este pregatit.nu cred ca exista o varsta fixa la care ar trebui sa incepi.

| Crestian a răspuns:

Eu am 12 ani si am inceput pe la 11 si jumatate asa este mai de gasca.