| iubeschusky a întrebat:

Sunt foarte dezamagita si nu stiu ce sa fac in continuare.nu-l mai intereseaza persoana mea. dupa 8 luni?
m-am desparti de iubitul meu. nci nu pot sa-i spun despartire.nu ne-am mai vazut cateva zile si pe urma nu ma mai bagat in seama pe la scoala si nu ma mai sunat.nici pe departe o despartire. pur si simplu nu l-a mai interesat persoana mea.de o luna si ceva suntem despartiti si practic nu-l mai intereseaza persoana mea.am inceput sa ma dau oarecum la colegasu.nu-l intereseazacare el era foarte gelos.azi am fost la plaja cu colegul lui. dar doar ca amici. dar orice as face nu il mai int persoana mea.si ma doare foarte tare acest lucru.nu`mi vine sa cred ca dupa 8 luni el si-a sters imaginea mea din minte si din amintiri. pur si simplu ma doare. f tare.eu il iubesc prea mult si nu ma merita. dar de ce se comporta asa/ce sa fac? de fiecare data ne desparteam si cel mai mult o despartire a durat o luna dar dupa aceea m-a sunat si am iesit si ne-am impacat. dar acum nici un sms nu mi-a mai trimis.sunt ff dezamagita si uneori noaptea stau si imi plang sufletul!sad. eu am 16 ani el 18.suntem la acelasi liceu si cand il vad ca trece asa pe langa mine fara nicio privire asupra mea explodez de ciuda! ce pot face?

8 răspunsuri:
| D0ru a răspuns:

Te duci o faci cu el si se impaca inapoi poatelaughing)

| mada001 a răspuns:

Buna! Tu ai incercat sa ii vorbesti? Sa faci tu primul pas? Poate el asteapta ceva de la tine.Incearca sa vb cu el sa il intrebi dc are aceasta atitudine. Vb cu el si daca vezi ca nu da rezultate, eu zic sa incerci sa il uiti, caci daca vei plange dupa el in continuare si el nu te va lua in seama nu vei castiga nimic, iti vei face singura rau! Baietii nu merita nici o lacrima de a noastra! Stiu ca il iubesti, stiu ca iti e greu, dar cu timpul poate vei intalni o persoana mai serioasa is ti-l vei sterge din minte.Si eu iubesc un baiat care se comporta la fel si sincer am hotarat sa o cam las balta pentru ca nu ajung nicaieri asa...decat sa imi distrug viata plangand dupa el si lui nici macar nu`i pasa. Gandeste-te bine daca merita.Succes :*:*

| lolly a răspuns:

Intreaba-l ce are de gand sa faca. Sa continue relatia sau sa se opreasca.Macar meriti un raspuns dupa 8 luni, spune-i in particular ca inca il mai iubesti si nu stii de ce se comporta asa cu tine, daca ai tu o vina sau l-ai suparat cu ceva. Poate e doar o despartire mai lunga poate face la fel ca inainte.Nu renunta pana nu primesti un raspuns! Pupici.

| ynna93 a răspuns:

Hm` ciudata situatie.nici macar n`a avut curaj sa-ti spuna ca vrea sa va despartiti.eu zic sa incerci sa-l uiti.dar daca nu`ti place colegu` lui nu incerca sa-l faci gelos ca nu`i bine.nu`si are rostu`. gaseste`ti un baiat care te merita si uita`l pe acesta.e un las.pentru ceea ce face.

| lo a răspuns:

Sa ii dai sa guste din propriul tratament! Nu merita d
ragostea ta si nimic de la tine,nu mai suferi,stiu ca suna teribil dar uita-l,fi indiferenta, sigur a intalnit pe alta iar tu ai ramas o umbra pentru el, trateaza-l cum te trateaza si el si vezi ce reactie are!

| AnnnaMarrria a răspuns:

Pai...si la mine a fost la fel straight face
tot 8 luni...tot de o luna eu nu mai sunt cu el...acelasi lucru mi se intampla si mie,nu ma mai bagain seama,si eu zic ca nu ma merita straight face
Eu zic ca nu ar trebui sa plangem dupa niste dobitoci, cretini si imbecili, sunt doar niste javre care te fac sa crezi ca " te iubesc" si cand vad ca sentimentele sunt mai puternice...pam-pam-pam,am gasit pe cineva,nu te mai plac bla-bla chatterbox
lasa-l...da te si tu importanta,fa te Tu ca nu te mai intereseaza de el,prefa-te ca esti cea mai tare! Esti mai puternica decat el bla-bla
Nu-l baga in seama,de fiecare data cand il vezi, treci pe langa el si razi, fi super fericita daca se poate ia un coleg si luati-va in brate( fa-i in ciuda)
fa-ti alt iubit... big grin

Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,daca el e indiferent cu tine o data,tu sa fii de zece ori!
Plangi sa te descarci,dar cand il vezi,vesela,surazatoare,nepasatoare!
Nici nu te-a meritat si nici nu te merita.
Ramai in relatii bune cu prietenul lui,la un moment dat il va deranja situatia si vei intelege.
Dar,daca el s-a plictisit si nu a avut bunul simt sa-ti spuna macar ca va despartiti,nici tu nu-i fa onoarea de a-i cere vreo explicatie.
Fii mandra si nu-i da mai multa atentie decat usii pe langa care treci.
Suferinta te seaca,stiu bine,dar, vei iesi mai puternica din asta, vei invata sa te stapanesti mult mai bine si te vei si maturiza putin.
Curaj.
MULT!