Bună!
După părerea mea,ţi-a ascuns multe, dar ai aflat abia azi fiindcă l-ai văzut chiar tu.
Trebuie să discuţi neapărat cu el şi să vă rezolvaţi problemele de cuplu, dacă vă iubiţi puteţi avea o dicuţie fără ţipete/urlete/limbaj neadecvat.
Cred că, toate acestea se întâmplă din cauza anturajului.
Numai bine, şi să vă împăcaţi dacă la mijloc sunt sentimente!
Da ce sunteti ba fetelor asa disperate dupa iubitii vostri nu-i e de mirare ca te trateaza asa noi baietii nu vrem fete disperate sa stea cu noi 24/24 h
Lasa-l, daca a inceput sa te minta inseamna ca are mult mai multe secrete pe care nu le sti, de unde nu sti ca omul doar s-a folosit de tine, ai fost un fl de rezerva pentru el.Am tras aceasta concluzie datorita perioadelor scurte care ati stat impreuna
Orice persoană merită încă o şansă. Plus de toate acestea, nu putem şti noi ce sentimente au unul faţă de altul.
Şi da, îmi dă şi mie de gândit faptul că s-au despărţit de atâtea ori, de aceea trebuie să comunice mult mai mult decât până acum, fiindcă şi aici sunt nişte probleme.
Nu am fost despartiti, a fost o relatie la distanta cateva luni
Perioadele scurte au fost datorate plecarii lui din oras, a stat in vacanta undeva la tara si a venit rar
Este ca ciorba reincalzita acea sansa, daca te-a mintit odata si l-ai iertat sa fi sigura ca se va repeta, nu odata, de mult mai multe ori. Ai mare dreptate cand scrii ce scrii despre comunicare, lipsa ei sta la baza multor despartiri dar lupul isi schimba parul dar naravul ba
Totuşi,depinde şi ce îi ascunde. Dacă e ceva ce nu se poate ierta, cu siguraţă o să se mai repete.
Imi place cum gandesti, ca doar esti fata
BeautifulFlower,nu trebuie să intri în panică.Nu ezita să discuţi cu el fiindcă poate fi vorba de ceva minor.
Dacă nu lipsesc sentimentele, totul o să fie bine.
Mi-am dat cu părerea după cele povestite de ea, dar de cele mai multe ori, nu gândesc aşa.
Sunt optimistă, dar când e vorba de minciuni sau lucruri ascunse, nu am iertat niciodată nimic.
Nu mai sta asa, pentru ca o sa iti imaginezi tot felul de situatii si sccenarii si.n-are rost!
O sa te macini intr-una si nu e bine. Cand va intalniti, spune-i ce ai vazut. Intreaba-l daca a mers doar la bere, intreaba-l cu cate persoana a mers si asa vezi daca te minte, daca-ti ascunde ceva. Si daca o face, afla de ce. De ce ezita sa-ti spuna adevarul?
Comunicarea e singura solutie.
Spune-i si lui ce ne-ai spus noua si asculta ce are de zis.
Daca il lasi asa si o sa tii in tine, el va crede ca tu nu stii niciodata ce face el, si fiind o persoana linistita nici nu vei pune piciorul in prag.
Nu-i ignora gafele doar pentru ca il iubesti. Daca tu nu il minti si esti sincera, ar trebui ca sa faca acelasi lucru!
:*
Nu e nevoie sa tipi la el. Poate a vrut si el sa iasa cu baietii la o bere si din cate vad ti-a recunoscut ca asta a facut.Nu ii spune ca l-ai urmarit pentru ca nimanui nu ii place sa fie urmarit.O sa creada ca nu ai incredere in el.
Tradata nu ai de ce sa te simti pentru ca era cu un grup de prieteni si, repet, ti-a recunoscut unde a fost.Bine ca nu era cu o fata.Atunci aveai motive sa te simti tradata.
Nu l-am urmarit, plimbandu-ma l-am vazut din greseala!
Nu am zis ca l-ai urmarit intentionat.Dar asta v-a crede el.Acorda-i mai multa incredere.
Bananacantareata87 întreabă: