| babydoll_5650 a întrebat:

Sunt foarte geloasa.Acest lucru tare des il enerveaza pe prietenul meu, de la asta ne certam.Cum sa scap de acest viciu? Sau cel putin ce sa fac sa arat ca nu sunt geloasa?

4 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Cere efort si incredere in partener, dar nu genul de incredere oarba totusi.Ai motive sa fii?, daca da e ceva normal.pah

| Comoaracasei a răspuns:

Pai, gelozia e o boala!
Solutia e ca tu sa incepi sa cresti pas cu pas doza de incredere in el si mai ales cere-i ajutorul lui in asta, spunandu-i ca stii ca ai aceasta problema si ca intampini mari greutati in a te abtine sa nu mai fii geloasa!
Tin pumnii!

| RzC_2505 a răspuns:

Eeh... eu zic sa t gandesti mai bine... pentru ca uite mie d exemplu imi place cand prietena mea e geloasa, imi dau seama ca ii pasa de minewinking si nu mi-ar place sa fie geloasa in momentul in care eu as avea treaba cu alte fetewinking adica e cu dus si intors, parerea mea e sa incerci si tu sa il faci gelos p el(nu t duce la extreme )winking succes

| anonim_9012 a răspuns:

Incearaca sa nu cam atragi atentia. o sa fie greu la inceput, dar cu timpul o sa te deprinzi si incearca nici cind ramai singura incearca sa nu te gindesti la asta. fa alte chestii si nu te baza pe asta si nu te concentra la ce e legat de asta!