anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte indragostita de un baiat.Ne cunoastem de 6 ani si am fost mereu in aceeasi clasa, iar eu l-am placut din totdeauna pana am ajuns sa tin din tot sufletul la el. El nu-mi dadea atentie. se comporta oribil, nu ma baga in seama pana asta vara cand a incercat ceva ce m-a deranjat iar de curand ne-am intalnit intr-un loc si mi-a spus "daca ma iubesti de ce nu-mi demonstrezi? si eu am ceva pentru tine sa nu crezi ca e chiar asa". imi spune ca sunt foarte speriata dar nu e asa...de fapt mi-e teama sa nu isi bata joc si sa vrea doar sex.Se uita incontinuu la mine, vorbeste frumos si e total altfel fata de cum era inainte.credeti ca tine la mine cu adevarat sau isi bate joc?

2 răspunsuri:
| underground05 a răspuns:

Nu stiu c sa zic,dar cu siguranta nu.i ceda asa de usor asteapta sa vezi cat te poate astepta daca incepe deja cu,,daca ma iubesti...''sau simti tu ca te preseaza sau aduce des in discutie chestia asta,iti poti da seama singura c vrea,nu fa o greseala p care sa o regreti mai tarziu,iar daca tine la tine sau nu, nu stiu c sa zic,asta doar tu iti poti da seama trebuie sa simti asta! iar daca tine intr-adevar la tine te va astepta pana te vei simti tu pregatita sa faci asta, fara sa te preseze, sper ca te.am ajutat! bafta

| Sn1p3r a răspuns:

Daca ti-a zis asta cred ca te place, mai ales ca va cunoasteti bine si cred ca o sa aveti o relatie serioasa mai ales ca va cunoasteti de atat timp.Bafta