| ionnik a întrebat:

Sunt foarte ingrijorata.sunt tot fata care si-a inceput viata sexuala la 15 ani.problema este ca desi am facut-o protejat(cu prezervativ alte metode nu am putut procura) mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata. ultima data cand mi-a venit ciclul a fost pe 27 mai si dupa cum se stie la adolescente nu este nimic regulat.de obicei imi vine mai devreme de 28 de zile iar cum sunt fix 29 de zile de atunci. mi-e frica de avort pentru ca m-am uitat la niste filmulete cu avorturi si m-a socat si sunt tare ingrijorata.mama mea stie vb despre asta dar si ei ii e frica pentru ca s-ar putea sa fi ramas insarcinata, dar nu-mi dau seama cum pentru ca m-am protejat. da stiu ca poate s-a rupt sau poate a alunecat sau mai stiu eu ce...totusi daca ar trebui sa decurg la avort, ar trebui sa am acordul si de la tatal meu? nu as vrea sa afle pentru ca ar face infarct mai ales ca ma avertizase cu privire la acest baiat(20 de ani). mi-e tare frica... e iadul de pe pamant crying doresc raspunsuri cat mai repede, va multumesc

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Si sa nu uit, anunta politia privind acest baiat care a avut contact sexual cu tine, fiindca e clar ca tu nu ai suficient discernamant si el a profitat de asta. Ceea ce a facut el e o infractiune si trebuie sa fie pedepsit.

39 răspunsuri:
| Abcfunny a răspuns:

Nu iti face griji!
1.intreabati prietenul daca a ejacuat si daca a vazut prezervativul rupt
2. fa un test de sarcina
e bine ca stie mama ta deoarece e foarte riscant la o varsta atat de frageda

| ionnik explică:

Brigaela nu am nicio problema, sunt normala...doar pentru ca m-a avertizat tata asta nu inseamna ca n-am inteles eu ce e bine si ce e rau. pur si simplu asta am vrut eu...si chestia cu "retard psihic" am s-o iau ca pe o jignire, nici macar nu ma cunosti si judeci.nimeni nu ti-a cerut parerea daca am eu sau nu o problema.eu nu am scris aici ca sa fiu jignita ok? mai intai cunoaste omul si dupa aia fa-l tu nebun retard sau cum naiba ai chef sa-i zici, ok? oi avea eu 15 ani dar nu trebuie sa inghit toate jigniriele... sper ca citesti astawinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ionnik, am citit si imi pare rau ca te-ai simtit jignita. dar nu e nimic jignitor in avea o problema, crede-ma. Se poate ca eu sa ma insel, dar mesajele tale asta mi-au sugerat. Ca ai o mica intarziere dezvoltare psihica, ca gandesti ca o fata de 9-10 ani care nu are discernamant. Daca tu crezi ca n-am dreptate, ar fi cazul sa iei masuri serioase.

| canarita a răspuns:

Oricum esti prea mica sa faci sex...renunta la relatia asta o sa ai numai probleme, plus ca poti sa iei boli, unele mortale ca sida, sifilis sau hepatita b, c...

| canarita a răspuns:

Daca te-a mancat asa tare curiozitatea... ia de la farmacie un test de sarcina, urinezi dimineata, picuri 3 picaturi de urina pe test, scrie pe instructiuni si faci testul..., in 20 min afli...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci spune-ne ce s-a intamplat

| lavynika a răspuns:

In loc sa ii spuneti k a gresit ati puteaos inkurajatzi...sincer imi pare rau k treci prin asta...nu cared ke sti insarcinata... dar fatzi un test de sarcina...ai grija d tine... t pup...:*

| ionnik explică:

Totul s-a terminat intre mine si el si sunt bine nu am patit nimic happy acum am realizat ca am gresit happy va multumesc oricum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

St kalma, o sa vezi ca o se rezolve totul, asa cum ai sp si uh la adolescente e km neregulat, daca ai facut-o protejat nu ai cum sa ramai :*