Si sa nu uit, anunta politia privind acest baiat care a avut contact sexual cu tine, fiindca e clar ca tu nu ai suficient discernamant si el a profitat de asta. Ceea ce a facut el e o infractiune si trebuie sa fie pedepsit.
Nu iti face griji!
1.intreabati prietenul daca a ejacuat si daca a vazut prezervativul rupt
2. fa un test de sarcina
e bine ca stie mama ta deoarece e foarte riscant la o varsta atat de frageda
Brigaela nu am nicio problema, sunt normala...doar pentru ca m-a avertizat tata asta nu inseamna ca n-am inteles eu ce e bine si ce e rau. pur si simplu asta am vrut eu...si chestia cu "retard psihic" am s-o iau ca pe o jignire, nici macar nu ma cunosti si judeci.nimeni nu ti-a cerut parerea daca am eu sau nu o problema.eu nu am scris aici ca sa fiu jignita ok? mai intai cunoaste omul si dupa aia fa-l tu nebun retard sau cum naiba ai chef sa-i zici, ok? oi avea eu 15 ani dar nu trebuie sa inghit toate jigniriele... sper ca citesti asta
Ionnik, am citit si imi pare rau ca te-ai simtit jignita. dar nu e nimic jignitor in avea o problema, crede-ma. Se poate ca eu sa ma insel, dar mesajele tale asta mi-au sugerat. Ca ai o mica intarziere dezvoltare psihica, ca gandesti ca o fata de 9-10 ani care nu are discernamant. Daca tu crezi ca n-am dreptate, ar fi cazul sa iei masuri serioase.
Oricum esti prea mica sa faci sex...renunta la relatia asta o sa ai numai probleme, plus ca poti sa iei boli, unele mortale ca sida, sifilis sau hepatita b, c...
Daca te-a mancat asa tare curiozitatea... ia de la farmacie un test de sarcina, urinezi dimineata, picuri 3 picaturi de urina pe test, scrie pe instructiuni si faci testul..., in 20 min afli...
In loc sa ii spuneti k a gresit ati puteaos inkurajatzi...sincer imi pare rau k treci prin asta...nu cared ke sti insarcinata... dar fatzi un test de sarcina...ai grija d tine... t pup...:*
Totul s-a terminat intre mine si el si sunt bine nu am patit nimic acum am realizat ca am gresit va multumesc oricum
Tbx17 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: