Du-te la preot si spovedestete si sa nu te mai intalnesti niciodata cu cumnata-ta.
Omule, dacă s-a întâmplat însemnă că și ea a vrut deci nu e vina ta, ea era o femeie măritată, tu ești bărbat, bărbații în general ar face sex cu aproape orice femeie și când ești în starea aia nu te mai gândești la nimic. Important este să nu îți afectezi relația cu fratele tău, fratele e unic, fete sunt multe, așa că lui să nu îi spui niciodată, să nu recunoști față de el pentru nimic în lume că nu se iartă așa ceva. În plus, dacă chestia asta te-a făcut să te simți aiurea evită să mai faci asta cu cumnata ta, chiar dacă ea mai vrea. Dacă o iubești și ea te iubește, atunci problema e diferită pentru că înseamnă că nu ține la fratele tău și ar trebui să se despartă. Pe viitor însă nu mai umbla cu femei măritate, sunt multe nemulțumite de cum le tratează soții sau de viața sexuală eșuată care vor sex dar după pot să apară probleme, mai ales dacă unul dintre parteneri se atașează sentimental. Dacă ești un tip religios, mergi la un preot și spovedește-te, Dumnezeu în înțelepciunea lui fără margini te iartă. Ca bărbat îți spun, foarte mulți dintre noi greșesc, este în natura noastră.
Cat de stoarfa sa fii sa te culci cu fratele sotului?
eu zic sa-i zici adevarul lu fractu, mai rau te macini daca nu-i zici, ca sa stie si el ce poama are la usa, adica sotia lui, si tu esti de vina, sa stii.
dar macar sunteti indragostiti de ceva vreme, a fost doar o aventura, o slabiciune de moment sau care a fost faza?
Nu te mai gandi la asta...incearca so uiti si so eviti, du-te la biserica si spovedeste-te
nu e cel mai grav caz de pe site pe care l-am citit, de exemplu unu' spunea ca a facut sex cu sora-sa.:d sa nu mai faci oricum
Indiferent daca tu ai vrut sau ea a vrut sau amandoi...nu mai conteaza viata merge inainte. ocroteste secretul ...ai ati facut ce atisimtit.nu te mai gandi ci incearca sa mergi inainte sau.o mai doresti? si asta bte framanta de fapt? fii mai concret ce intelegi prin remuscari
Cea mai buna idee e sa o eviti pe ea, sa te spovedesti, si sa speri ca nu i-a spus ea lu frate-tu ca ai abuzat de ea sau ceva de genu asta...ca femeile is in stare de orice...
Tine cont de sfaturile celorlalti si indeparteaz`o p-aia d ffractu ca daca a fost in stare sa-l insele cu tine iti dai seama ce va fi la usa ei . Bafta :*
Mergi la biserica si spovedeste-te. Serios, nu e misto. O sa te simti mai bine :*
Frate nu stiu ce sa spun,dar esti constient ca daca afla fratu iti face felu nu? chestia cu spovedania nu stiu daca chiar ca merge pentru ca tot acceleasi remuscari o sa le ai, dar mai bine i-ai spune la fratu ca vroiai sa vezi ce are in cap, si daca chiar a vrut a vrut na ce sa-i face-ti! succes
Salut! Daca ti la fratele tau indeparteaza-l de ea, pentru ca daca la inselat cu fratele lui il inseala si cu alti si ca sa scapi de povara asta du-te la un preot si spovedeste-te si nu mai faci niciodata asa ceva.