| cocoloc a întrebat:

Sunt foarte panicata! Ieri am facut dragoste cu prietenul meu, eram la a treia zi dupa menstruatie, mie menstruatia mi-a incetat pe data de 11 si contactul l-am avut pe 14.
Am luat pharmatex, la ora 1 jumate noapte, contactul l-am avut in jur de ora 4, 4 jumate. Nu m-am spalat cu sapun nici inainte nici dupa, nici el. L-am introdus cum se introduce. Am folosit si prezervativ. Azi cand am verificat prezervativul, avea trei gauri in el. Prietenul meu nu a ajuns la ejaculare desi era pe aproape, dar nu s-a finalizat. Dar e acel lichid seminal.
Dupa datele expuse, care e probabilitatea sa fi ramas?

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Si pentru a face sex iti trebuie putina minte, dar pentru a ramane gravida nu-ti trebuie. De ce norocul ar tine mereu cu tine?

| OoBunnyoO a răspuns:

Exista riscul, nu stiu care este probabilitatea, insa este posibil sa fi ramas.

| Danysan a răspuns:

Rupe-le gatu celor de Unde ai cumparat Prezervativul -Si Fi mai atenta pe viitor.Deocamdata e ok!

| cocoloc explică (pentru Danysan):

Danysan, ai facebook? as vrea sa vorbesc cu tine mai amanuntit. Daca da, trimite un mesaj cu facebook ul tau pls

| Danysan a răspuns (pentru cocoloc):

Ok da nu am Facebook -daca vrei mess? Pot sa iti dau id Pe privat :-P!

| cocoloc explică (pentru Danysan):

Rahat. n am mess. da mi totusi id tau ca pot sa imi fac acum o adresa

| cocoloc explică (pentru cocoloc):

Cloco133@yahoo.com

| CiuiDRM a răspuns:

La ce v-ati grabit? mai putea astepta si el 2-3 zile, sau chiar tu... si dupa aia faceati totul ca la carte... graba strica treaba.