| pvg a întrebat:

Sunt foarte ranit pentru. ca ea nu ma place...cum sa fac sa-i zic sa ramanem doar amici...dar fara sa ma ranesc singur?

8 răspunsuri:
| inconscient a răspuns:

Stii ceva? Sunt multe fete in Romania, si dragute! Daca nu te place si vrea sa ramaneti amici e bine, insa pentru tine...nu prea! Incearca sa nu gandesti rau eespre ea, caci n-are nicio vina ca nu te place!winking Te asigur, dar incearca sa gasesti alta fata, mai frumoasa, mai desteapta, mai buna, mai dragastoasa si care sa te iubeasca sincer!
Zi-i ca nu e nicio problema daca nu te place, ca accepti chestia asta si ca vrei totusi sa ramaneti prieteni, pentru ca cea mai mare iubire se poate transforma in cea mai mare prietenie, chiar daca doar unul singur iubeste in adevaratul sens al cuvantului!
Dupa cum ai zis si in itrrebare, o placi, doar atat, nu e marea ta dragoste! Vei gasi alta fata cu care vei avea o relatie serioasa si te vei casatori si asa mai departe!
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| blueheart a răspuns:

De multe ori intalnim in viata persoane de care ne simtim atrasi si ne-am dori sa putem avea o relatie frumoasa cu aceste persoane. Dar cateodata ele ne vad ca buni prieteni, adeseori nu ne vad absolut deloc sau in cele mai putine cazuri aceste persoane vor sa ne cunoasca si ele mai bine si isi doresc sa trecem intr-un alt stadiu decat cel al prieteniei.
Nu trebuie sa fii nici ranit si nici dezamagit. Nu e vina nimanui. Asta este situatia, fie ca vrei sau ca nu vrei.
Trebuie sa te gandesti bine la ceea ce vrei pentru ca daca ea iti place mult nu o vei putea vedea ca pe o amica si cred ca vei fi mult mai ranit decat esti acum. Depinde mult si ce fel de relatie aveti acum. Cred ca indiferent ce ai alege, pentru moment situatia e la fel de grea. Trebuie sa lasi timpul sa decida, tu sa stii ce iti doresti cu adevarat.
Succes si fruntea sus! happy

Răspuns utilizator avertizat
| IREros a răspuns:

Nu prea puteti fi amici, nu te minti singur, cand o sa o vezi cu altcineva, sau poze cu ea si alt baiat, nu o sa mai vrei. Cel mai bine e sa o scoti din viata ta de tot, si sa o bagi iar dupa ce iti trece (peste 1 an doi cine stie). Nu mai suferi degeaba.

| Zenithf a răspuns:

Un hotarat nu, sa nu faci asta. 'Au iti place sa te perpelesti la foc mic?

| IloveME a răspuns:

Posibil ca aceasta prezenta sa-ti faca mult rau si sa nu poti trece niciodata peste.
Indeparteaza-te o perioasa de langa aceasta persoana ca sa te recreezi si sa uiti aceasta persoana. dupa puteti avea o relatie doar bazata pe prietenie fara sa suferi ca nu poti fi tu in inima aceste persoane! sad

| Iwan a răspuns:

Iubireaa. sentimente, chestii, trestii... Trece si vine de la sine. Timpu' le va rezolva pe toate, stiu ca asta se spune mereu si nu in toate cazurile este asa cum vrem, dar trebuie sa intavam sa acceptam toate lucrurile. fie ca sunt bune, fie ca nu sunt. Ai incredere in tine, durerea este pe moment, de ce sa stai si sa te gandesti, ca nu vei mai putea face nimic in lume, ca suferi. In timp ce intri in aceasta stare, care va dura ceva, in locu' ei poti descoperii alte lucruri, cum ar fi fericirea care vine de la sine, nu ai nevoie de cineva pentru a te face fericit.

| consilierultau001 a răspuns:

Spune-i direct