Pai ai putea sa vorbesti cu el cand sunteti singuri sa il mai intrebi daca el mai tine la tine si ca tuh nu l'ai putut uita...si ca mai vrei sa fi cu el ca il iubesti enorm, nu iti da nimeni in cap daca esti sincera(nu stiu de ce va'ti despartit) dar daca este unu care nu prea are importanta fa tu primul pas nu astepta de la el poate va fi prea tarziu
Mama nu am mai auzit asa ceva pana acum Se poate da mi se pare aiurea si eu am stat cu un tip 2 ani si a fost aiurea rau ne vedeam odata pe luna si atat si am plans mult dupa el dar mi-am revenit Poate merge doar daca l-ai inlocui
De acord cu emma in ambele privinte. Vb cu el si daca nu merge cauta un baiat dragut, fii cu el si cu timpul ai sa te indragostesti de el si ai sa-l uiti pe fostul crede-ma. App, ce zodie esti?
Baiatul "?" pot fi eu? Pai cea mai buna rezolvare ar fi asa 1+1=2 sa discuti cu el intre 4 ochi sa-l intrebi daca simte ceva pentru tine daca are un rost sa fiti iar impreuna sau daca nu. uiltal e greu dar stiu nu poti nici eu nu am putut sa ma las de fumat dar uite ca am reusit
DA este posibil sa innebuneste, trebuie sa ai mare grija.iti spun din experienta.Am 27 de ani si jur ca ma gandeam ca asa ceva este imposibil, nu a fost prima iubire dar a fost cea mai intensa iar am de craciun din mai multe motive legate de el, mi-am pierdut mintile am fost nebuna rau internat dar slava domnului mi-am revenit.iti dau un sfat niciodata sa nu il consideri raspunzator de fericirea sau lipsa ei in viata ta.Adica sa fi sicura ca si fara el ai marte de prieteni si fericirii sa nu il consideri centrul universului tau...
Rust2000 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: