| StaRmAgiC a întrebat:

Sunt foarte speriata de un anumit lucru.
Voi credeti ca iubirea sau obsesia fata de o persoana toate astea poate duce la nebunie?
O colega cunostea o fata care il iubea mult pe varul colegei, iar acesta de cand s-a insurat, ea a innebunit(a dus-o la spitalul de nebunii, pentru ca nu mai judeca, parca isi luase mintile, asa cum altii isi iau viata din iubire) pentru faptul ca il iubea prea mult si era disperata dupa persoana lui.
Eu daca ar fi sa o iau asa normal, am stat dupa fostul timp de 2 ani si am tinut la el enorm de mult, poate si acum tin dar incerc sa ingrop trecutul pentru ca imi face mult rau in prezent.Am curaj s-o spun pentru ca nu-l mai vad ca suntem in vacanta, dar cand o sa-l revad la scoala o sa fie greu pentru ca el ma baga in seama si suntem colegii si amici buni si il vad zi de zihappy
El nu a mai stat cu nici una de cand ne-am despartit"de 10 lunii". Dar mi-e frica ca v-a fii un soc cand isi va face prietena, am plans o ora si ceva doar ca am vazut ca i-a dat id-ul lui una pe hi5 si ii facea multe complimente.
Mi-e frica sa nu ajung in aceeasi stare de nebunie ca aceea fataworried
Sunt clasa a 12-a e coleg cu mine de clasa si mai am un an de scoala fiindca sunt la profesionala.
Deci un sfat va rog frumossadsad

6 răspunsuri:
| InGeRaSh FitZoS a răspuns:

Pai ai putea sa vorbesti cu el cand sunteti singuri sa il mai intrebi daca el mai tine la tine si ca tuh nu l'ai putut uita...si ca mai vrei sa fi cu el ca il iubesti enorm, nu iti da nimeni in cap daca esti sincerastraight face(nu stiu de ce va'ti despartit) dar daca este unu care nu prea are importanta fa tu primul pas nu astepta de la el poate va fi prea tarziustraight face

| InGeRaSh FitZoS a răspuns:

Daca nu mai vrei sa fi cu el incearca cu un alt baiat xoxo

| Ros3Blu3 a răspuns:

Mama nu am mai auzit asa ceva pana acum straight face Se poate da mi se pare aiurea si eu am stat cu un tip 2 ani si a fost aiurea rau ne vedeam odata pe luna si atat straight face si am plans mult dupa el dar mi-am revenit straight face Poate merge doar daca l-ai inlocui big grintongue

| eu_stie_tot a răspuns:

De acord cu emma in ambele privinte. Vb cu el si daca nu merge cauta un baiat dragut, fii cu el si cu timpul ai sa te indragostesti de el si ai sa-l uiti pe fostul crede-ma. App, ce zodie esti?

| ungurubulan a răspuns:

Baiatul "?" pot fi eu? big grin big grin Pai cea mai buna rezolvare ar fi asa 1+1=2 sa discuti cu el intre 4 ochi sa-l intrebi daca simte ceva pentru tine daca are un rost sa fiti iar impreuna sau daca nu. uiltal happy e greu dar stiu nu poti nici eu nu am putut sa ma las de fumat dar uite ca am reusit laughing

| elenna_6538 a răspuns:

DA este posibil sa innebuneste, trebuie sa ai mare grija.iti spun din experienta.Am 27 de ani si jur ca ma gandeam ca asa ceva este imposibil, nu a fost prima iubire dar a fost cea mai intensa iar am de craciun din mai multe motive legate de el, mi-am pierdut mintile am fost nebuna rau internat dar slava domnului mi-am revenit.iti dau un sfat niciodata sa nu il consideri raspunzator de fericirea sau lipsa ei in viata ta.Adica sa fi sicura ca si fara el ai marte de prieteni si fericirii sa nu il consideri centrul universului tau...