| Anonimus2k9 a întrebat:

Sunt foarte speriata. E a doua oară când pun aceasta întrebare (probabil încerc sa caut o soluție cât mai buna pt mine )
Pe scurt... Am fost în perioada fertila și am făcut sex neprotejat cu partenerul meu.
Nu a ejaculat în mine prima data(stregandu se cu șervețele umede ) iar a doua oară nici nu s a ajuns pana acolo. Câteva persoane mi.au spus ca exista riscul unei sarcini.
ce pot sa fac la 3 zile după acest act sexual pt a evita o posibila sarcina.
Mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista posibilitatea aparitiei/formarii unei sarcini DOAR IN CAZUL IN CARE dupa ce a ejaculat ATI INTRETINUT o a 2-a repriza de sex cu PENISUL DOAR sters/curatat (asa cum ai mentionat si in prima intrebare) si a urmat PENETRAREA repetata a vaginului. In cazul in care dupa ejaculare penisul nu a mai intrat in contact cu interiorul vaginului, se poate aprecia ca nu ar exista motive de panica. Totusi daca nu esti absolut sigura/convinsa daca a existat sau nu ulterior ejacularii contact intre penis si vagin ar fi indicat sa discuti cu un medic ginecolog pentru vedea care este parerea acestuia si a-l intreba daca considera ca ar fi indicata folosirea pastilei de a 5-a zi Ella One, care este un contraceptiv deosebit de puternic si intro vreme se elibera doar pe baza de reteta.Aceasta pastila are eficienta foarte mare si in cazul administrarii ei dupa 96-108 ore din momentul intretinerii sexului. Discuta neaparat cu un medic ginecolog. Multa sanatate.

5 răspunsuri:
| jokcsha a răspuns:

Anticoceptive // un consult sa vezi cu adevarat daca ai ramas gravida.// si prezervativul rezolva tot

| darrio2007 a răspuns:

La 3 zile nu poti face nimic.La 2 saptamani un test de sarcina.Dar la ce spui tu sansele sunt mici.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru DARRIO2007 nu pot sa-ti transmit altfel dar ar fi indicat sa nu mai debitezi prostii. http://www.sfatulmedicului.ro/medicamente/ellaone_15725 citeste, documenteaza-te inainte de a afirma ceva mai ales daca informatia respectiva este gresita.

| RAY a răspuns:

Daca nu a ejaculat cum sa fi gravida?

| Anonimus2k9 explică:

Nu a ejaculat în mine. A ejaculat în exterior... dar după asta la câteva minute am mai avut un contact sexual tot neprotejat.