| ella2018 a întrebat:

Sunt foarte speriata si îngrijorată asa ca va rog sa mă ajutati.De 3 an de zile am avut un ciclu neregulat, haotic sustinut de diferite tratamente neconsecvente.Totul a fost relativ ok pana in luna august.Din august au început intre menstruatii scurgeri maroni.Nu am prea dat importanta.Acum 3 săptămâni in a 7-a zi de ciclu am avut menstra apoasa si fte abundenta cu durere ovariana.îmi venea in "valuri".Am fost la spital unde mi s-a dat indometacin, no spa si clorocalcin timp de 5 zile, sangerarea nedisparand complet m-am prezentat la medici meu ginecologic.Ecografic nu s-a căzut nicio problema asa ca mi-a dat 10 zile se duphaston zicându-mi ca daca sangerarea se opreste sa întrerup tratamentul din ziua 5.Asa a si fost.Aseara (a4a zi dupa tratament, am fost la baie si am sesizat pe hârtie sânge.De atunci,de cate ori ma sterg, e sânge.Practic sânge in loc de secretie...Am început iar 5 zile de duphaston in dimineata asta..inca sangerez... Am trimitere pt analizele: Prolactina,Progesteron,Tsh,Lh, Estradiol si Fsh.Sunt foarte panicata...sunt si racita de 2 zile având nasul înfundat si respirand dificil. Daca a mai avut cineva problemele mele poate ma linisteste cubexperienta ei.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu prea te poate nimeni linisti, fiindca deocamdata nu stie nimeni ce ai. Stim ca nu ai o tumora, ea s-ar fi vazut la ecografie. Trebuie sa iti faci urgent analizele (ar fi trebuit sa le recoltezi a doua zi dupa ce ti-au fost indicate), apoi du-te imediat cu ele inapoi la ginecolog (de preferat chiar in ziua in care iei rezultatele sau maxim a doua zi). O sa mai faci si alte investigatii, o sa afli cauza si o sa o tratezi. Nu intra in panica, uneori dureaza multe luni pana lucrurile se normalizeaza. mergi regulat la acelasi ginecolog minim 2 ani si fa tratamentul prescris cu sfintenie, fara sa te abati macar o zi. Vei vedea ca se va rezolva. dar nu te astepta sa fie repede, fiindca tu ai agravat mult problema neglijand-o, deci trebuie sa ai multa multa rabdare.

| Shriti a răspuns:

Du.te neaparat la medic! Poate fi o problema majora, nu vreau sa te sperii dar nu e normal ceea ce se intampla. De dorit du.te la un alt medic pentru a afla si parerea acestuia. Multa sanatate!