| 04nn4tm a întrebat:

Sunt foarte suparata! Am stari cand cred ca ma place si cand cred ca nu ma place.Starea mea e in functie de comportamentul lui. M-am saturat! Ma place sau nu?! Vb frumos cu mine e cu mine iun clasa zambeste, dar mai e un coleg care il influenteaza negativ. Ce sa cred? Dau funda si vot help plzlove struck! Raman datoare... Aaaa si cum l-as putea indeparta de acel coleg?

Răspuns Câştigător
| Sperman a răspuns:

E clar ca te place, dar colegul lui e putin cam gelos.
I-ati inima in dinti si baga-te in seama cu el, dupa ce ajungi sa-l cunosti cat de cat sau sa fiti amici spune-i ce simti pentru el.
Un baiat apreciaza sinceritatea, deci spune-i ce simti si cine stie poate nu o sa regreti. Eu iti doresc mult succes!

Cu respect,

Daniel.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și pentru ce ai făcut obsesia asta?
De ce nu clarificați situația, voi doi?
Pa, pa.

| Awndre a răspuns:

Hm. petrece mai mult timp cu el, cunoaste-i prietenii, cunoaste-l pe el! De obicei nuprea merg "relatiile" cand aman2 sunt din aceeasi clasa dar nu e o regula.batting eyelashes. Colegul ala. lasa-loh go on daca e prost, prost moare, dar gandeste-te ca daca vei petrece mai mult timp cu el, nu va mai avea asa mult timp pentru colegul luidevil
funda?

| Lluvia a răspuns:

Si eu am patit ceva in genu' cu un baiat din scoala.si am renuntat. Adica daca tu i-ai dat destule semne ca il placi ar fi trebuit sa reactioneze, dar probabil ii place sa se joace cu sentimentele tale oh go on
Nu merita sa fii suparata din cauza lui. baieti din astia tot sunt dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa suferim dupa ei oh go on
Sa-si gaseasca alte proaste happy

| D3nNysa a răspuns:

Pai daca te place cu adevarat ...nu s-ar lasa influentat de colegul acelabig grinbig grinsmug