Aici depinde numai de tine, tu trebuie sa fii tare si sa nu iy mai raspunzi la telefon si sa il eviti mereu, dupa cum se comporta se pare ca isi bate joc de tinedaca te mai iubea macar nu te mai cauta ca sa iti faca rau, dar asa el vrea sa fie liber, dar totusi sa te aiba la mana... mie nu mi se pare corect tie? nu cred.tocmai de asta arata-i ca e gata pe bune...
Asta e nu regreta nimic ce a fost a fost daca te-ai simtit bine. stii tu doar asta conteaza considera un capitol incheiat si incearca sa iti refaci viata cu altul esti tanara si cum zici tu si frumoasa asa ca nu ai dc sa te temi doar ignora-l si nu ii mai da asa multa atentie
El ar trebui sa accepte decizia ta de a nu mai fi amici, chiar daca nu e frumos. Daca tu consideri ca nu poti suporta ideea ca nu mai sunteti impreuna, nu ii mai da nas degeaba, schimbati numarul. fa in asa fel sa nu poata da de tine nici in ruptul capului. Ori o sa se intoarca la tine cu coada intre picioare, ori o sa te uite.si tu la randul tau o sa faci acelasi lucru.Inceputul e mai greu crede'ma!
Bafta
Draga mea aceiash situatie e la mine, m-am pregatit sa fiu cu el nu sa renunt, dar probabil el asta nu doreshte, am fost impreuna 8 luni nu este asa mult dar eu am invatat mult prea bine sa fiu cu dinsul, si acum, el nu mai vrea sa fim impreuna... nu iti ramine draga sa inveti de a fi fara el, si dala la mama dracului, ca pe sigur nu e nevoie in viata ta de cei ce te fac sa suferi. de prietenia lui sa nu ai nevoie. sa stii ca daca ca iubit nu te-a facut fericit ca prieten nu o sa te faca nici atit. tu fii bravo si o sa fie bine