Buna. Cred ca mama ta are perfecta dreptate. Intr-o relatie de iubire, prietenie, in primul rand respectul si sinceritatea sunt termeni de baza. Grandomania, pentru ca asta se remarca la prietenul tau nu te caracterizeaza. Este prea mandru de el, imfumurat si nu te merita. Esti o fata cu bun simt, din moment ce ai remarcat asemenea calitati la el si fa in asa fel sa te indepartezi de el, pentru a nu-ti strica buna crestere si caracterul. Asculta-ti mama si gandeste-te ca nu meriti treaba asta si un asemenea baiat langa tine. Undeva ai pus deoparte, pe cineva care te merita si te cauta in clipa asta.
Fi mandra si nu te lasa jignita si injosita. Bani de suc sau alte placeri, ai si tu. Crezi ca sucul pe care il ofera prietenul tau este mai bun si sanatos decat ti-l poti oferi tu sau alt baiat?
Succes. Pup.
nana
Poi trebuie sa vorbesti cu el, sa ii spui ca se poarta foarte urata cu tine si tu nu meriti asta, si ii spui ca daca nu se schimba te desparti de el si cautit unul care sa te merite si sa te placa exact asa cum esti si cum meriti.Succes!
Dupa parerea mea mama ta are dreptate daca face asa inseamna ca este un nesimtit nu stiu faci ce crezi tu SUCCES
anonim_4396 întreabă: