Buna. Nu esti singura. Problemele astea, daca le putem spune asa... vin din interior. E normal ca in unele situatii sa te prezinti timida, rusinoasa, insa totul consta in increderea de sine! Fii mai puternica, mai increzatoare. Incearca sa te simti bine in pielea ta indiferent de loc sau cine te incojoara.
Take care!
Trebe sa ai multa ambitie ca sa treci de timiditate, cu timpul poate nu o sa mai fii asa dar cel mai bine ar fi sa te comporti ca si cum nu ai fii, sa te duci la un psiholog sa iti faci prieteni.
Gandeste-te doar cat vei pierde daca esti prea timida.
Nu te sfatuiesc sa te bagi in seama cu toti oamenii pe care ii vezi, doar in cine ai incredere.
Vorbeste cu ei, socializeaza, nu te musca nimeni .
Fii mai increzatoare, putin mai tupeista, putin mai nesimtita (ca iti mai trebuie si din asta) si cel mai important NU ASCULTA DE PARERILE CELORLALTI!
Poti sa incepi sa ai o viata normala si sa te descurci si singura ca ii plin TPU de intrebarea asta...sincer sunteti agasanti.sau de nu sti sa cauti contacteaza-ma si te invat in spiritul crestin
Nu stiu, dar stiu un lucru nu esti singura, si eu sunt in situatia asta.Am aproape 19 ani si nu am nici-o prietena sau prieten, uneori imi pare ca trece viata pe linga mine fara rost. Poti incerca sa fii mai sociabila, poate reusesti sa te schimbi.
DidiDenisa01 întreabă:
Mimo2 întreabă: