Cred ca nu ar trebui sa mai stai inchis in casa atata timp, iesi in parc, cunoaste alte persoane. Uite, poti sa te apuci de un sport spre exemplu: volei, handball si uite asa iti faci prieteni.
Insa daca o sa stai in casa n-o sa vina prietenii la tine.Si incearca sa stai mai putin la calculator 2-3 ore cred ca este de ajuns.
E vara, e cald, iesi afara si cunoaste alte persoane!
NU e baiat? scrie "sunt foarte trist"
Greseala mea, insa important e ca a inteles ideea.
A...Consider ca ar trebui sa faci ambele lucruri, insa pe rand.AI putea intr-o prima faza sa iti rogi prietenul sa iesiti la un film sau plimbare, undeva unde sa-si invite si ceva amici si amice.Vei observa ca sunt multe persoane cu care ai ceva de discutat si a caror companie iti va face placere.Intr-o a doua faza, daca inca iti place de baiat ai putea sa-i spui ce simti. Daca sunteti prieteni de multa vreme(din cate am inteles) ar trebui sa te inteleaga.Insa ai grija...sa fii pregatita in cazul unei respingeri. Poate el te vede mai mult ca pe o ruda, si nu ca pe un potential partener.Mult succes!
Tu spui: "sa fii pregatita". Dupa atatea comentarii pe aici, tu inca nu ai inteles ca e baiat?
Mda...I see now>.< Atunci n-am nimic de zis decat...Gayyy! Huuuoooo pervers ciudat! Saracul tau prieten, cred ca nu stie ce minte are langa el.>.<
O sa fie un soc momentul in care va afla asta.Mai bine meri la doctor.O sa te ajute mai bine decat oricine de pe site.
Haoleo,aici erai mai popo? zici ca esti trist si singur, ai? pai cum sa nu fii daca prietenii te-au mirosit.dar apropo, fetele poarta fundita rosie si baietii albastra.tie care iti place?
Da
Pai atunci cum? Iti place tot de un baiat? Ai uitat ca exista fete?
Stai putin leu fricos... Esti sigur ca ai o inclinatie spre baieti? (fie, sunt crestin, dar nu te critic).
Omule, cauta-ti prieteni adevarati, nu pe oricine pe skype, cauta sa stai mai mult in preajma fetelor, poate vei simti vreo furnicatura. Cauta-ti talentul (sa canti, sa compui, sa scrii, sa desenezi, etc) si incearca sa il exploatezi la maximum. Mai mergi pe la cluburi (de orice: sporturi, sah, desen, teatru) si nu mai petrece zeci de ore in fata calculatorului.
Crede-ma, acum 1 an cazusem ca un prost intr-o depresie tampita si am reusit sa scap de unul singur, gasindu-mi adevaratii prieteni, care ma respecta si ma sustin.
Tu doar fii tare si nu da in cealalta extrema pentru ca nu vei putea iesi de acolo daca esti slab de inger
Eu zic sa te axezi si tu pe fete. ca na cred daca ii spui ca il placi ceea ce inseamna ca esti gay nu cred ca va reactiona foarte bine si il vei pierde ca prieten...
Frate du-te la fete. Poate ca lumea stie ca tu ai inclinatii spre baieti si de asta nu te place.Stai mai mult pe afara.Fii mai comunicativ (In viata reala).La scoala vorbeste si tu cu ceilalti.Stai mai mult in preajma fetelor. Si o ultima intrebare: Esti fata sau baiat?
Sincer considerand ca nu te intelegi cu nimeni observ ca esti diferit si probabil ai o nesiguranta in a-ti impartasi hobbyurile cu alti, dar acest lucru nu e problema la tine, probabil privind faptul ca nu ai decat un singur prieten asta iti aduce anumite ganduri despre el, poti chiar sa consideri ca el e mai mult decat un prieten defpat "o" cunoscuta o persoana pe care o sti din clasa sau de la bloc probabil de varsta ta iti place si ca in cazul cu prieteni si frica de a impartasi un hobby apare si aceasta si simti nevoia de a spune cuiva ceva si doar nu o sa-i spui mamei tale te iubesc mai mult decat ca pe o mama, asa ca ai ales sa-i spui "lui", in cazul in care aceasta este adevarata.
Nu-ti fie frica sa-ti faci prieteni.