anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte trista, ma simt atat de nefericita. De 2 ani imi place un baiat din scoala, pe care il cunosc din vedere; el a fost mister boboc, eu nu sunt nici frumoasa, nici slaba si nici inalta. De fiecare data cand il zaresc ma uit drept in ochii lui, el uneori ma vede, se uita putin la mine cu acea privire pe care i-o arunci unui necunoscut care se uita la tine si apoi gata; el e inconjurat de fete frumoase, sunt sigura ca lui ii place de vreuna. As vrea sa il uit, dar nu pot, imi e imposibil, nu fac decat sa ma gandesc la el, si nici nu am cu ce activitati sa-mi ocup timpul pentru ca nu am niciun prieten/amic sad Sunt atat de trista. CUM sa il uit, CUM?

9 răspunsuri:
| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a răspuns:

Incearca sai areti ca nu-ti pasa de el.Ca nu-ti place de el.si asa vei afla daca sh lui i place de tine.intr-o situatie asemanatoare am fost si eu 3 ani. dar mi am dat seama ca era doar o obsesie pentru mine dar in fine e vorba de tine aici.incearca sa ti faci prieteni sa gasesti anumite ocupati.de ex.sa stai p mes, sa stai afara cu pr.nu stiu vezi tu.si asa il scoti din mintea ta. daca vrei da add dep3ndenta_de_tine sa mai vbhappy

| bunker a răspuns:

Si eu prin clasa a 9-a am facut o pasiune pentru o tipa. vreo 2 ani m-a tinut, aproape ca m-a bagat in depresie. insa usor, usor, i-am atras atentia, am inceput sa vorbim, am devenit prieteni si intr-o zi, stand de vorba la o tigara si-o cafea am realizat ca ma plictiseste teribil si nu intelegeam cum si cu ce a putut sa ma farmece atat.ideea e sa nu-ti faci prea mult sange rau(stiu ca e foarrrrrte greu). imi pare rau pentru tine ca n-ai nici-o gasca cu care sa-ti petreci timpul sad. dar e bine ca lucrurile se pot schimba mereu, TU te poti schimba mereu incetul cu incetul.there is always a way outwinking. here, have an e-hug from me

| anre a răspuns:

Cred ca trebuie sa te uiti la altcineva efectiv sa placi pe altcineva, nu merita sa te tii dupa cineva iti spun din propria experienta.

| Alexciordas a răspuns:

laughing Stai ca eu is mai rau umbla vreo 10 fete duupa mine si mie nu-mi place nici una imi place alta fata si ea nu ma placehee hee si nu renunt deloclaughing a da si mie imi place de 1 an de ea

| maryana5 a răspuns:

Eih bine daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa te misti si sa lupti!
Nu esti slaba? atunci punete pe regim!
Nu esti frumoasa? cine spune asta? "prietenele"? huh
Pune mana pe baiatul ala daca il vrei cu adevarat! Pur si simplu trebuie sa devii si tu populara. Oamenii se schimba mult intr-un an.Ai putea sa fii foarte sexy daca iti pui ambitia.Nu renunta!
Fa'ti anturaje.Anturaje care sa te poata ajuta in altitudinea piramidei tale sociale! Cum sa-ti faci prieteni? Pur si simplu poti! Ai multe calitati de oferit! Nu renunta! Fii tu insati. Arata-i tipului ca o are in fata pe cea mai tare fata!

Bafta!

xoxo, mary happy peace sign

| BuggsBunny a răspuns:

Am sa iti spun ceva din experienta
in clasa 1 am cunoscut o fata din clasa mea am devenit prieteni dar tot nu am cucerit-o 6 ani am umblat dupa ea si spre surpinderea mea cel mai bun pieten al meu ajus sa fie impreuna cu ea
muream de CIUDA DESI EU NU VROIAM SA ACCEPT ASTA si celelalat prieten al meu care devenise cel mai bun mi-a spus ca daca as inventa o fata si sa nu o bag in seama pe cealalta imaginara sexy si cam asa
am ajuns clasa a 8 si ea pur si zimplu se topea dupa mine si eu am axagerat am rupttoate legaturile cu ea si a incercat de 3 ori sa se sinucida pentru mine dar si in ziua de astazi nu o bag in seama pentru ca am umblat prea mult dupa ea
am uitato ocupandumi timpul cu bikeingul si cu fata imaginara acum clasa a 10a am iubita si sunt fericit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce fetelor va place sa va injositi, unde e mindria feminina, frumusetea, puterea.barbatu trebuie sa caute femeia, nu invers, nu va mai umiliti fetelor.sa nu uit eu sunt mama de baiat si nu imi place cand vad ce le face la fete, dar sunt femeie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de acord cu tine Raspuns anonim: unde e mandria feminina?

| andrey21 a răspuns:

Intra pe id yo_yonik_2006 sunt sigur ca exista o solutie si pentru tine. o vom gasi insa trebuie sa vbim