| Sara2 a întrebat:

Sunt foarte trista singura si abatuta, nimeni nu ma intelege, si plang, ma simt de parca as fi singura pe pamant, ce sa fac? doamne cat sufar, as vrea sa imi simta cineva suferinta pentru o secunda sa vada cat sufar :'(

32 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Poti sa fii prada sau vanator, daca ai curajul sa te ridici nu vei mai fi nici trista, nici singura, nici abatuta.

| Picasso a răspuns:

Vb cu mine, am sa iti readuc zambetul pe buze, daca esti curioasa, incearca, si da-mi un mesaj! >big grin

| Miauti a răspuns:

Si ai cateodata ganduri sinucigase... sau vrei sa parasesti definitiv aceasta planeta.

| Liviu a răspuns:

Fa si tu ce fac eu, poarta o masca, ascunde-te de oameni 'rai' Stii vorba aia, cand nu ii poti face sa urce la nivelu tau, poti cobora tu nivelu cand esti cu ei.In timp ti se dezvolta un simt, sa simti cand cineva sufera, cand cineva are cevahappy o sa poti 'mirosi' de la distanta cand cineva are ceva pe suflet.Numai din vorbe, numai din gesturi vei intelege ca ceva e in neregula cu aceea persoana. Daca vrei, lasa-mi un idd de mes si mai discutam happy

| RAY a răspuns:

Daca povestea ta e o gluma? eu unu nu mas mira sincer, dar na nu pot afirma nimic nici infirma nimic, daca te-as vedea plangand te-as crede eu niciodata n-am vazut o fata care plange cu adevarat si nu din prefacatorie

| MusicVoice a răspuns (pentru RAY):

Nu toate fetele sunt la fel.Nu ai idee cate fete fac noaptea alba din vina durerii. Aparentele inseala la fel de mult ca zambetul unei fete.Gandestete ca nu exista doua persoane care sa fie la fel.

| RAY a răspuns (pentru MusicVoice):

La fizic nu sunt la fel

Tu crezi ca fetele sunt toate la fel? Prefacute?

| RAY a răspuns (pentru MusicVoice):

Nu le cunosc pe toate, scriu despre ce am observat, inca n-am cunoscut o fata/femeie sincera care sa nu fie ipocrita

Pai sa stii ca exista si fete/femei bune la suflet. Fetele sunt complicate rolling on the floor

| neutrino a răspuns:

Se spune ca valoarea unui om sta in calitatea prietenilor pe care ii are. Trebuie insa sa si admitem ca nu toti putem avea prieni de calitate si atunci este normal sa fim singuri.

| Dariusuu a răspuns:

E doar o stare, trebuie să înţelegi că există persoane care să-i pese cu adevărat de tine. Trebuie doar să te linişteşti şi să începi să visezi.

E un remediu bun.

| Cristiann25 a răspuns:

Cine ai vrea sa fie prieten cu tine daca esti asa negativista? Eu unul nu as putea.Pentru ce, sa-mi strici ziua cu starea ta proasta? Mie-mi plac oamenii plini de viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, sunt multi oameni care sufera mai mult decat tine. Unii oameni te inteleg dar iti vine sa crezi sau nu, au si ei propriile probleme. Sunt putini care sufera la vedere, doar pentru ca nu ii vezi ca sufera asta nu inseamna ca nu o fac, ca si tine.

Uite, eu stiu ce simti. Simti ca nimic nu are mai rost, simti ca totul iti face rau, simti ca ceva se frange in tine si orice ai face, revii la aceeasi stare. Te intrebi incontinuu unde ai gresit si de ce ti se intampla tocmai tie toate astea. Ai stari pe care nici nu le intelegi si pana acum nici nu stiai ca poti simti atat de multe lucruri deodata. Si ai mai mare nevoie ca oricand sa fii sransa in brate si sa ti se spuna ca totul va fi bine. Nu te pot ajuta cu prima parte dar lucrurile chiar se vor schimba. Acum nu pare, dar va durea din ce in ce mai putin, pana cand, in locul dureri va ramane doar o cicatrice de care iti vei aminti din cand in cand.

Te poate ajuta sa gasesti pe cineva care a trecut prin aceeasi suferinta, uneori e reconfortant sa vorbesti cu cineva care te intelege. O sa fie bine, vei vedea.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Iunona a răspuns:

Adolescenta este o perioada plina de schimbari fizice si psihice. Este normal sa te simti asa. Vorbeste cu cineva drag, o prietena, sora, fratele, parintii sau daca chiar ai nevoie psihologul scolii. Nu este o rusine sa mergi la psiholog, in Romania psihologii sunt priviti cu reticienta si pacientii drept "nebuni" dar nu este deloc asa. Este un ajutor specializat, neconditionat care poate sa te indrume si sa te ajuta sa te deschizi. Nu lua pastile sau alte porcarii ca nu este nevoie. Fa sport, papa ceva dulce ( ambele produc serotonina, hormonul fericirii), plimba-te, danseaza, iesi cu prietenii, fa lucrurile frumoase pentru varsta ta acum ca ai timp si esti lipsita de griji. "Cand te simti sarac, priveste-l pe cel mai sarac decat tine si te vei simti norocos".winking Te pup si capul sus!

| CorneliaC a răspuns:

Da care e motivul pentru care plangi?

| SeeDifference a răspuns:

Vorbeste cu prietenii tai despre aceste subiecte. Si acuma sa nu-mi spui ca n-ai ca nu te cred. Poate tu nu-i consideri prieteni pe ei, dar ei te considera.

| C96 a răspuns:

Buna NoaptePloioasa, daca te face sa te simti mai bine ma simt la fel, din cauza la mai multe dezamagiri si nu prea am cu ce sa ma consolez mereu incerc sa imi pun alte ganduri seara si zic ca o sa fie bine, si cand ma trezesc a doua zi se anuleaza tot, dar nu stiu de ce, si ma rog la Dumnezeu sa imi dea doar 2-3 persoane de baza in toata viata de atat am nevoie, dar probabil asa este destinu', fiecare om are un program stabilit de acolo de sus, incerc in fiecare zi sa incerc ma gandesc la posibilitati cum sa ma organizez nu stiu sa imi revin, nu prea pot, pentru ca sunt cam singur si nu prea am cu cine sa vorbesc, si de obicei tin in mine pentru ca, atunci cand eram suparat spuneam altor "prieteni" si se prefaceau ca le pasa ca si acum, eu unul as putea vorbi ore intregi despre o problema pentru ca stiu cum se simte respectiva/ul, eu iti zic atat, " Numai boala grava si moarte nu au solutie in rest totu' este posibil" incearca sa iesi incet incet din starea asta sau sa te bucuri de anumite placeri ale tale si cautati o prietena buna sau un prieten bun, dar care sa iti fie de baza, sper sa citesti mesaju' si sa iesi din starea asta. Sper ca te-am ajutat!

| AlexandruParaschiv98 a răspuns:

Este foarte bine sa plangi deoarece te descarci si iti face bine mai poti sa vorbesti cu un pieten/a apropiat/a si sa ii spui despre ce simti si o sa vezi ca o sa te simti mai bine, daca este o problema grava si ai depresi trebuie sa te incurajezi singura si sa iti face o programare la un pshiatru si totul o sa fie bine!

| buzeduulci a răspuns (pentru AlexandruParaschiv98):

Psiholog*

| KaTtAnNaKalau a răspuns (pentru buzeduulci):

Am vazut un caz asemanator la stiri, o persoana era suparata, posomaorata, numai invata bine etc, mergea la psiholog scolii cate.va h pe zi, dar nu a rezolvat nimic, asa q persoana sa sinucis.
Un psiholog doar te asculta sa vada c.am unde ar trebui sa lucreze, iti da sfaturi, insa de multe ori esueaza, am fost si eu la psiholog si nimic, intodeauana zic asa, nu trebuie sa iti pese de nimic in viata, daca iti pasa de o pers care ti mult la ea vei suferi mai mult decat ai iubit.o.
contraziceti.ma!

| buzeduulci a răspuns (pentru KaTtAnNaKalau):

Si eu am fost la psiholog acu vreo 2-3 ani. si a fost ok. dar am fostla un psiholog particular sa zicem asa, nu la cel a scolii. si de unde stii tu ca acel psiholog era bun? pararea mea este ca un psihiatru are treaba cu cei cu probleme la mansarda; sa zicem asa, iar psihologul cu cei care au probleme de adaptare, probleme emotionale, etc.

| KaTtAnNaKalau a răspuns (pentru buzeduulci):

Ma bucur q te.a ajutat, unele persoane pot fi foarte usor de fentat de un psiholog.
un psiholog de odata ce intra intr-un cadru al scolii, este pregatit mental, intodeauana el/ea va spera ca va duce situatia la un bun succes si ca il/o va aduce pe drumul cel bun, dar psihologul nu poate sa iti stearga acel trecut si de asta apar si erori, u poti sa spui ca:''gata acum sunt ok, nimic nu se va mai intampla''. crede.ma ca eu am fost la psiholog nu ai idei de cate ori, dar m.am ''vindecat'' singur, cum se spune.

| buzeduulci a răspuns (pentru KaTtAnNaKalau):

Dar pe mine nu m-a vindecat de relatii sau cv de genu. pe mine m-a ajutat sa trec mai bine peste unele chestii legate de liceu... in fine.

| ParisulTau a răspuns:

Vorbeste cu cineva apropiat tie, in care ai incredere, spune-i tot ce te doare. Uneori plansul face foarte bine. Te linisteste, te face sa devii mai puternica happy Toate intr-un final se vor rezolva.Asa e viata!

| KaTtAnNaKalau a răspuns:

Incearca sa stai calm/a, totul e sub control, doar tu poti rezolva aceasta cauza, si eu sant trist, melancolic, dar am invatat sa numai imi faq griji de cate ori se iveste vreo problema, deci eu c.am te inteleg putin, daca te simti singur/a din cauza dragostei, nu iti mai faq atatea griji. oricum te intelegem toti, macar cite un pic. mult succes.

| ANONIMANONIMI a răspuns:

Dar care e problema? Ce ai patit mai exact?

| lavyyy_6110 a răspuns:

Mergi la un psiholog. poate fi un inceput de depresie

| KaTtAnNaKalau a răspuns (pentru lavyyy_6110):

C.am toti suntem depresivi in tara asta.

| Vilinsky_Bogdan_1995 a răspuns:

Nu stiu daca mai intrii pe saitul acesta dar eu mam gandit sa vb pe facebook cu tine pentru ca eu vreau sa te ajut vorbesc serios, daca esti din Bucuresti noi putem si sa ne vedem daca esti de acord cu ce te-am scris eu astept raspuns multumesc (facebook bogdan vilinsky)