Niciodata niciodata sa nu mai incerci cu o fosta iubita a unui prieten de-al tau. El bineinteles ca iti va spune ca nu se supara, ca putin ii pasa, va glumi pe seama asta, dar tot ce va spune este fals, doar pentru a ascunde faptul ca ii vine sa te stranga de gat. Aceasta este firea omului indiferent de sex, indiferent de ce iti va spune, absolut nimeni nu poate sa suporte gandul ca fostul/a prieten/a e cu altcineva indiferent ca ii e prieten. Din contra faptul ca il cunoaste si ca ii e prieten e si mai dureros.
Logic ca va veni si a3-a kid, si a4a si a5a si multe mule, crede-ma pana iti vei gasi intr-adevar o persoana pe care sa o iubesti o sa mai suferi mult, doar dupa ce ai o experienta in relatii din categoria "sa nu mai faci niciodata", iti dai seama cand o relatie serioasa incepe. Nu ai de ce sa disperi crede-ma fete sunt multe si de abia te asteapta. E inutil sa pierzi vremea regretand fata aia, e clar desi s-a purtat dragut cu tine, orice fata care sa incurca cu doi prieteni nu ai ce sa faci cu ea, probabil a vrut sa fie cu tine doar sa il faca pe el gelos.
have fun si spor la iubit!
Ai dreptate, am fost si orb in unele privinte! Acum sunt mai relaxat, mai lucid si cred ca nu e dramatica situatia!
Nu, nu esti fraier deloc in dragoste, deciziile pe care le-ai luat au fost gandite si asa ai gandit tu ca este corect pe moment. Esti un perfectionist, la fel ca mine, dupa o relatie serioasa cu o fata care s-a ridicat la standardele tale, astepti o fata macar asemanatoare celei dintai. Nu e nimic gresit sa iti doresti ceva mai special, asta nu te face un ratat. E evident ca vor mai fi zeci de sanse pana sa gasesti perechea perfecta cu care sa iti traiesti restul vietii, fetele vin si pleaca, relatiile acestea nu sunt facute sa dureze asa ca nu fi dezamagit. Si un sfat prietenesc: nu da funde la cersetori
1...cred ca ai facut cancer la degete la cat ai scris
2...va veni si a 3-a sansa
3...nu esti fraier in dragoste toate relatiile se termina odata si odata
4...sa-mi dai funda ca apoape am facut si eu cancer la degete
Cersetori au fost aia care v-au conceput bey.dc sa nu-mi dea funda...pentru ca sunt mai amuzant ca voi.asta se intampla cand iesi din casa si cunosti lume, ai o viata dar ma rog.ce stiti voi despre asta
Daca ai fi mai hotarat si ai sti ce vrei si nu ai mai fi atat de superficial cum pari, pun pariu ca s-ar inghesui fetele la tine (fara misto); deci, maturizeaza-te?!
Shadow, el are nevoie de un sfat coerent si care da rezultate, nu de "amuzament". E trist sa vezi inca o gluma sub constructia: frate fii atent ma iau de mata si tactu he he sunt tare. Doar...trist. SI.pam pam pam vesnica guma cu get a life... de la trist am trecut la taiat vene.
Cum a zis si BurnInHellSucker sa nu incerci sa fii cu o fosta iubita a unui prieten, dar daca era un prieten adevarat te sustinea si nu se departa de tine, daca a fost asa cum spui tu un prieten de o viata.