Si cand nu avea bmw nu putea sa te insele? daca e baiat serios si te iubeste cu adevarat nu ar avea de ce sa te insele,dar daca il sacai,bazai o sa il enervezi, masina aia e a doua mare iubire in viata lui, e barbat e normal, daca nu ai incredere in el nu sta cu el simplu, nu va inteleg sincer, eu cand am vazut ca nu am incredere ne-am despartit si asta e
Daca erai sigura ca stii cum sa il tii langa, nu iti mai faceai acum probleme. Invata daca tii la el.
Cred ca ești singura femeie de pe planeta asta care se supăra ca iubitul ei își ia masina.
Dacă voia sa te însele, o făcea si de pe bicicleta.Ti-e frica sa nu-l pierzi? Citeste cu voce tare întrebarea asta."sa nu-l pierd" suna ca si cum te-ai considera norocoasa ca "îl ai". Norocoasa ca te-a ales pe tine. Daca tu nu ai încredere in tine si nu te respecți, el de ce ar face-o?
Dacă așa ușor crezi că te-ar lăsa înseamnă că știi ce fel de om ai lângă tine ce e trist e că te mulțumești cu atât.
Adevarul este ca sunt fel si fel de femei dar totul tine de el. Daca el isi vede de ale lui o sa fie ok, în schimb daca este fustangiu e clară treaba.
Eu zic ca de început ar trebui să te liniștești si sa te gândesti ca poate a luat masina respectiva pentru ca ii plăcea modelul, motorizarea etc si abia cand va fi ceva ce sa iti de-a de bănuit sa intervin.
Eu am avut o problema cu iubitul meu cand am stat un pic mai prost cu bani (pe iarna) si trebuia sa isi scoată un ciubuc si atunci mai făcea curse cu anumite persoane printre care și femei, dar având incredere in el am zis ok.Si chiar din partea lui nu am avut surpriza, deranjul a apărut doar in momentul in care au apărut 2, 3 persoane de sex feminin care deja au exagerat cu chestia asta si atunci am spus ca ma deranjează si sa încheiat totul.
Asa ca daca il sti mai fustangiu si ca este posibil sa isi fi luat masina îndrumat expres pentru a agăța sa pui punct si sa nu te mai stresezi cu asta.Dar daca ai incredere in el si el e un om ok sigur nu isi va pierde timpul sa plimbe copile cu masina pentru sex.
Tu ai o problema ca nu mai ai avantajul in relatie, ca s-a schimbat echilibrul puterii in relatia ta, ca pana acum il puteai domina si santaja, acum nu mai ai puterea asta. Nu mai ai deloc puterea asta. Te deranjeaza nu ca te poate insela, ci pentru ca trebuie sa fi mai docila si supusa lui de acum incolo. Zi sincer, asta e adevarata ta problema, nu inselatul.