Nu te lua dupa cei de mai sus. O sa-ti spun un lucru: cica toti oamenii ar fi bisexuali, dar educatia ne face sa ne orientam exclusiv catre sexul opus (de ce e asa? in scopul perpetuarii speciei). In plus, se pare ca in copilarie si adolescenta chiar, oamenii sunt mai atrasi de persoane de acelasi sex (cred c-ai observat ca la scoala, fetele au grupul lor, iar baietii stau separat). Nu ai de ce sa te agiti. Daca-ti plac si fetele esti perfect normal Incearca sa te apropii mai mult de persoanele de sex opus si sa-ti invingi timiditatea. Gandeste-te ca in primul rand, o relatie homosexuala nu-ti poate oferi ceea ce-ti ofera o relatie hetero: adica o familie. E o relatie incompleta.
Moama...cum frate sa ti se scoale la un baiat?
uitete si tu la o fata:X la o buca.(nu de baiat)
pune pana pe *** o.O
ce dracu e in capul tau?
Acum vad cat de naspa suna
E prima oara cand am avut curaj sa vb despre asta
Nu pot explica ce simt. Cred ca sunt bi, imi plac si fetele cam 30% restul...
Din fericire pentru mine, nu am trait asemenea experiente dar ca fapt divers, explica-ne si noua, ce rost are poza unei fete pe avatarul tau.
E Britney Spears
Stiu, dar ce ce in cazul tau? Cum te reprezinta ea pe tine?
Ignora comentariile negative, din pacate traim intr-o romanie homofoba si asta se vede atat in viata de zi cu zi cat si pe site-urile de acces public. Esti un baiat normal! Impaca-te cu ideea aceasta! Nu este nimic gresit in a face ce simti in viata intima. Vei avea o relatie, ca oricine, iti vei gasi un partener si te vei bucura de o relatie cu cineva special la momentul potrivit. Exista site-uri pentru comunitatea gay, cluburi, baruri etc unde ai sansa de a cunoaste pe cineva. Mult succes! >
Scuze ca te intreb: Dar de unde esti? si nu nu sunt interesata daca la asta te gandesti, sunt fata
Bananacantareata87 întreabă: