anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt gay, iar uneori cand îi privesc pe ceilalţi "normali" mă ia o stare depresiva, stie de mine o colega si câţiva prieteni lgtb din liceul in care ma aflu. Intrebare : avem psihologul şcoli si vreau sa merg sa discut unele chesti cu el, oare cum va reactiona? Va ramane totul confidential?

9 răspunsuri:
| PeyFul a răspuns:

Frate eu cred ca nu ar trebui sa pui intrebari pe saitul asta de genul asta in primul rand sunt jenante dar si personale

| Drimmero a răspuns:

Ghilimelele nu-si au rostul acolo,, daca te ia o stare depresiva, ia cu paine!
Cel mai probabil o sa fie confidential, de obicei acesti psihologi au rolul de a te ajuta, nu de a te ironiza.

| Emilian65 a răspuns:

In general, problemele discutate cu psihologul scolii sunt confidentiale.

| versatile a răspuns:

Fute si iti trece depresia

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru depresie, ia niste suplimente cu vitamine si iti vei revenii: Magneziu si Vitamina B6, cate 1-2 tablete pe zi din fiecare.
O sa vezi ca intr-o spatamana esti alt om, fara depresii, fara frica, fara nimic.
Te-as sfatuii sa nu iei Vitamina B complex care are in componenta si vitamina B6, pentru ca este in cantitate extrem de mica in aceasta combinatie, iar tu ai nevoie de dozaj mare, practic de 200-400mg/zi
Deci, cumpara doar vitamina B6 de 200mg concentratie si ia 1 pastila dimineata si una seara.
Nu uita sa iei si Magneziu, da o stare de liniste in corp.

| Oana92 a răspuns:

In mod normal tot ce spui in acel cabinet trebuie sa ramana confidential. De asemenea, daca acel psiholog are toate suruburile la locul lor va avea o reactie normala si va incerca sa te ajute sa gasesti raspunsurile la intrebarile tale.

Totusi, datorita unor legi cel putin cretine, psihologii din scoli sunt obligati sa detina doar o diploma de licenta in psihologie si prea putini au formare in terapie, motiv pentru care nu prea va avea cu ce sa te ajute. Poti incepe prin a merge la psihologul scolii, dar daca iti permiti financiar, ar fi mai indicat sa cauti un terapeut. Aaaa...si pentru a preveni orice neintelegere, nu iti sugerez sa cauti un terapeut pentru a te vindeca de homosexualitate. Iti sugerez sa cauti un terapeut pentru a reusi sa iti pui ordine in ganduri, sa te impaci cu situatia, sa treci peste etapa asta depresiva si sa iti traiesti viata intr-un mod normal, ca un om normal. Pentru ca esti un om normal happy

| Oana92 a răspuns:

Ignor-o pe Gretta, aceasta Olivia Steer in varianta TPU!
Depresia NU se trateaza cu magneziu si vitamine. Depresia se trateaza cu antidepresive si terapie si doar in urma unor evaluari de specialitate. Valabil si pentru anxietate!

| Robertandrei4858 a răspuns:

Mulţumesc tuturor... sad

| Messi120 a răspuns:

Va ramane traumatizat pe viata! Nu va suporta aceste orori, nu cred ca o sa spuna nimic daca va ardeti la inel.