Pai in primul rand ar trebui sa o lasi si pe iubita ta putin mai libera ...sa o scoti la un suc... spre exemplu sa fi tandru, pasional, sa o saruti. sper ca ti-am fost de folos! pa
Nu exista o metoda speciala.Gandeste-te doar ca ea pe tine te-a ales sa-i fi alaturi si intr-o relatie de cuplu cel mai important ingredient este increderea.Ai grija cum iti manifesti gelozia, sau ai putea sa o pierzi!
Asa mi se intampla si mie(dar in cazul meu iubitul e la fel de jelos ca mine).Cel mai bine este sa nu arati gelozia. Vorbeste calm cu ea si intreab-o din cand in cand ceva.Nu o stresa cu intrebari ca probabil asta o enerveaza.Mult noroc! Sper ca te-am ajutat! ___________Fundha? plzz
Aceasi problema o am si eu da in fine gandeste-te ca tu esti unicul baiat din viata ei care il iubeste cu adevarat
Salut Pai trebuie e ca eu sunt la fel dar cel mai bine e sa ai incrredere in ea
Pai incearca sa ai mai multa incredere in ea.Si prietenul meu este foarte gelos pentru ca nu are deloc incredere in mine si pe mine nu numai ca ma enerveaza chestia asta, ma si doare cand vad ca nu are deloc incredere.Asa ca atunci cand ea iti spune ceva incearca sa o crezi si vei vedea ca nu vei mai fi nici asa gelos.
Buna!
Daca esti gelos inseamna ca nu ai incredere in iubita ta. Crezi ca te inseala? Nu. Atunci nu ai de ce sa fii gelos. Vorbeste cu ea. Fi relaxat. Doar pentru ca vorbeste cu alti baieti nu inseamna ca e ceva intre ei.
Pa, pa!
In primul rand ar trebiu sa inveti sa ai mai multa incredere in ea! succes
Poti incepe prin a iti gasi un hobby, care cu siguranta te va ajuta sa uiti.
Apoi incearca sa petreci mai mult timp cu iubita ta. Daca nu aveti timp, da-i mai multa atentie. fa-o sa se simta mult mai iubita si nu privita ca o 'inselatoare'.
Bafta!
Incearca sa ai incredere mai multa in ea. daca te place cu adevarat nu te va insela. funda?
Sa te autocontrolezi, totul tine de tine. Inainte de a face o scena de gelozie gandeste-te de 2 ori sau de cate ori crezi ca este necesar, s-ar putea in urma unei scene de genu asta sa ramai fara ea. (iubita). Respect
FCBayernMunchen întreabă:
anonim_4396 întreabă: