| radu a întrebat:

Sunt genul de baiat care vrea ca toata lumea sa aiba o parere buna despre el si cu baieti reusesc, dar nu prea stiu cum pot sa le fac pe fete sa ma considere astfel ...sugestii?

7 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Inseamna ca te-ai facut o reputatie proata iar aici e vorba sigur de o fata pe care o placi.

| LaMisto a răspuns:

Pai fetele cum te considera? probabil un vaga a?laughing

| radu explică:

Hmm...pai nici chiar vagabondwinking. dar vreau sa stiu daca sunt unele chestii care va deranjeaza la orice baiat sau nu stiu.intelege'ti voi ( P. S : am 15 ani si hmmm nu prea am inteles raspunsul tau lavina big grin )

| radu explică:

Ms buli ...hmmm pai ai vreo sugestie cum as putea afla ce parere au despre mine happy

| radu explică:

laughing...rolling on the floor) esti belea omule deja am o parere mai buna despre mine.

| buli a răspuns:

Pai din moment ce ai facut o parere proasta de la inceput e cam greu sa o refaci buna. Acum incearca sa aflii ce parere au despre tine si incearca sa o indrepti, numai faci chestiile alea, faci opusul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.imbogatseste-te rapid, ia un bmw minim seria 5 model 2008, baga salam la blana, cumpara numai haine scumpe ca mine gen puma, adidas, nike, eventual un lants de aur mare oricum minim 1 inel frumos de aur, sa faci dus la minim 2 saptamana odata si sa te dai numai cu aftershave chiar daca ai un pic de barba si numai cand iesi de la dus. eventual. poti sa minti ca ai bmw, te imbraci scump si de dai cu mult sprey si sa nu uiti sa te speli pe dintzi de 2 pe saptamana!