| I0aanaa a întrebat:

Sunt impreuna cu baiatul de care imi place dar nu simt nimic. Se comporta superb cu mine dar parca nu e scanteia aia...si nu stiu dc sad

Răspuns Câştigător
| lolly a răspuns:

Draga mea ar trebui sa apreciezi ca te iubeste pentru ca asa baieti gasesti mai rar.Nu ai nevoie de o anumita scanteie. poate nu simti atractie fizica de el, insa aspectul nu conteaza cand e vorba de iubire, il placi pentru ceea ce este el nu pentru cum arata sau chestii de genul. Poate este o monotomie, o plictiseala incearca ceva nou. si nu uita da-ti seama de ce ai, pentru ca, doar cand pierzi realizezi si nu mai poti recupera sau da timpul inapoi pentru a-ti indreptat greselile.

7 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Inseamna ca are pana de curent sau i s-au ars firele

| UbexFlo a răspuns:

Timpul trebuie sa treaca ca tu sa simti acea scanteie.Nu poti iubi din start, trebuie sa treaca un timp.tongue
Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Alexissss a răspuns:

Inseamna ca el te iubeste chiar daca tu, nu. Incearca sa'i explici ca nu simti aceleasi sentimente pentru el dar fi draguta ca sa nu-l faci sa suferewinking

| Sweet00gum a răspuns:

Nu exista "acel ceva"? depinde si de cat timp sunteti impreuna, desi cred ca "acel ceva" trebuia sa existe de la inceput. daca consideri ca relatia nu va merge, desparte-te de el, inainte ca el sa te placa si mai mult. totusi, trebuie sa fii sigura de sentimentele tale, nu sa te desparti, sa te trezesti ca iti place mult de el, si apoi sa iti para rau! gandeste-te.

| Lexiiii a răspuns:

Ai mai iubit inainte pe cineva? Mie asa mi-se intampla acum!happy
Am iubit 2 baieti pana acum, si mi-a fost foarte greu sa ii uit.Acuma sunt cu un baiat care tine asa mult la mine, si ma apreciaza pentru ceea ce sunt.Si totusi nu sunt fericita.
Tin la el, dar nu indeajuns incat sa fiu fericita cum eram inainte.
Nustiu de ce.Ma intreb poate nu mai pot sa iubesc ca prima oara?

| Bebiix a răspuns:

Nu cred ca-l iubesti thinking cel putin nu suficient big grin

| Gabrijel a răspuns:

Inseamna ca ai iubit cind va si nu mai iubesti sau nu e ce cauti tubig grin