| Eminem15 a întrebat:

Sunt împreună cu iubita mea care are 15 ani, eu sunt cu jumătate de an mai mare decât ea, de 9 luni. Ne iubim, și amândoi vrem sa facem dragoste, doar ca nu are voie fiindcă e prea mica, dacă am face, si ea si-ar pierde virginitatea la 15 ani ar fi vreo problema cu organismul ei? Ar putea merge ceva rău? Este cu adevarat prea mica pentru asta? Ar putea pati ceva rău sau sa aibă vreo problema fizica după aceea? Mulțumesc pentru răspunsuri!

Răspuns Câştigător
| Mussette a răspuns:

N-ar fi rau sa mai asteptati.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Riscul ei de cancer de col ar creste de 10 ori. Daca tii la ea chiar si foarte foarte putin, protejeaz-o si nu-i distruge viitorul. Mai asteapta macar 2 ani si jumatate, trec foarte repede daca exista sentimente

| monykutza a răspuns:

Ar trebui sa mai asteptati asta ar fi cel mai bine pentru ea si organismul ei nu e suficient de matura nici fizic si nici psihic

| Alcyon a răspuns:

Da, ar putea ramane insarcinata. Nicio metoda contraceptiva din lumea asta nu e 100% sigura. Chiar si prezervativul te protejeaza 98% si asta doar daca-l folosesti perfect (nu se rupe, nu aluneca, baiatul se retrage la timp etc). Daca nu-l folosesti perfect, protectia lui scade destul de mult. In afara de asta, o fata care si-a inceput viata sexuala, e obligata sa mearga periodic la ginecolog, fiindca femeile (ce nu mai sunt virgine) sunt expuse la tot soiul de infectii si boli. La 15 ani trebuie sa ai preocupari legate de scoala, nu sa stai la coada la usa medicului.

| Mussette a răspuns:

Multumesc pentru funda!happy

| RedDeath a răspuns:

Da, ii efectezi organismul si Dumnezeu stie ce o iesi dupa 'aventura' aceea!

| GreenBubble a răspuns:

Sunteti mult prea mici amandoi.Eu ma intreb ce s-ar intampla daca ar ramane insarcinata, tu nu ti-ai pus intrebarea asta?
Nu e neaparat sa pateasa ceva din punct de vedere fizic dar la 15 ani nu cred ca e cazul sa isi inceapa viata sexuala. Daca o iubesti, o astepti, eu am 19 si nu mi-am inceput viata sexuala si n-am mai murit.straight face

Take care!(^_^)

| Valleria a răspuns:

Daca o iubesti atit de mult o sa astepti, doar aveti o viata inainte o sa reusiti sa faceti de toate. Ar fi vreo problema daca ai mai astepta putin, s-ar intimpla ceva cu organismul tau?
Chear daca ea iti spune ca e pregatita spune-i ca e prea devreme, o sa aprecieze acest lucru crede-ma : )