| Cristian35356 a întrebat:

Sunt împreună cu iubita mea de 4 ani jumătate, mereu am fost uniți și fericiți împreună dar de la un timp am observat ceva. Tinând cont ca ea de multe ori era cea care ma ruga de mai multe ori pe săptămână decât o făceam normal, iar acum nici nu vrea sa mai audă de sex, de 2 luni mereu când vreau sa facem sex ma trimite în baie sa ma masturbez, nu înțeleg de ce s-a schimbat asa, de 2 luni nu am mai făcut nimic împreună și e ciudat.Nu sunt un obsedat sa fac sex, adică nu mor câteva săptămâni dar totuși de 2 luni parca îmi e deja greu numai cu masturbarea și nu știu de ce ar face asta pentru ca i-a placut mereu, nici de mărime nu poate sa se plângă și zic eu ca de 2 ori pe săptămână era foarte decent, alții care sunt plecați în străinătate o fac o data sau de 2 ori pe an.Va rog sa ma ajutați, nu știu ce sa mai fac! Ajutor repede!

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Ai incercat sa vorbesti cu ea despre asta, sa afli ce s-a schimbat? Aici toata lumea doar isi va da aiurea cu presupusul.Intreab-o calm, nu cand esti nervos, si incearca sa nu vorbesti pe un ton acuzator, deoarece ea va reactiona ca atare, defensiv, ajungandu-se in cele din urma la cearta.

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu vad doua posibilitati. Ori are pe altcineva ori are vreo problema de sanatate despre care din cine stie ce motiv, nu vrea/poate sa-ti spuna. Eu inclin spre prima varianta, cred ca face sex cu altcineva, dar nu te apuca sa te certi cu ea pe baza unei speculatii a unuia de pe net. Vorbeste cu ea, intreab-o direct ce se intampla. Eu asa as face.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Este clar ca s-a saturat sa tot ceara ea mai mult și tu sa stai ca bibeloul.

| anonim3247 a răspuns:

Caută alta că ea sigur are pe altcineva.

| anonim3247 a răspuns:

Nu mai o întreba nimic pe ea și doar vă despărțiți elegant și gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are amant, deci are cei trebuie.
Serios acum, discutați voi între voi, noi aici ce sfat crezi ca iți putem da?

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Problemele de genul se rezolva doar prin comunicare.
Nu este corect să ne dăm cu părerea despre o persoana pe care nu o cunoaștem.
Pot exista o mulțime de posibilități pentru care ea nu își mai dorește :
Poate sa fie stresata, are multe chestii de rezolvat, poate sa fie într-o stare de depresie, sa nu se simtă ok cu ea, sa nu se mai simt atrasa de tine etc--> toate astea doar ea poate sa ți le spună.

| AmandinaDragan a răspuns:

''nici de mărime nu poate sa se plângă'' Poate iubita ta a devenit fosta ta iubita si nu stii ca a gasit pe altul si mai dotat. Mai sta cu tine un pic, te trimite la manual in baie sa fie sigura cine este tatal copilului care o sa-l faca.
Nu te imbata cu apa rece.

| user499999 a răspuns:

Mai sunteți mulți idioți cu întrebări din astea complet idioate? De unde să știm noi de ce nu mai vrea gagică-ta să facă sex cu tine, ne putem pune în pielea ei? Crezi că suntem amicii ei la băutură seara după 21:00? Vorbește cu ea și spune-i tare și răspicat ce anume te deranjează în legătură cu viața voastră sexuală, dar și cu relația în general.

| eduardparneci a răspuns:

Bagao in masa