Buna.Ai incercat sa vorbesti cu ea despre asta, sa afli ce s-a schimbat? Aici toata lumea doar isi va da aiurea cu presupusul.Intreab-o calm, nu cand esti nervos, si incearca sa nu vorbesti pe un ton acuzator, deoarece ea va reactiona ca atare, defensiv, ajungandu-se in cele din urma la cearta.
Eu vad doua posibilitati. Ori are pe altcineva ori are vreo problema de sanatate despre care din cine stie ce motiv, nu vrea/poate sa-ti spuna. Eu inclin spre prima varianta, cred ca face sex cu altcineva, dar nu te apuca sa te certi cu ea pe baza unei speculatii a unuia de pe net. Vorbeste cu ea, intreab-o direct ce se intampla. Eu asa as face.
Este clar ca s-a saturat sa tot ceara ea mai mult și tu sa stai ca bibeloul.
Problemele de genul se rezolva doar prin comunicare.
Nu este corect să ne dăm cu părerea despre o persoana pe care nu o cunoaștem.
Pot exista o mulțime de posibilități pentru care ea nu își mai dorește :
Poate sa fie stresata, are multe chestii de rezolvat, poate sa fie într-o stare de depresie, sa nu se simtă ok cu ea, sa nu se mai simt atrasa de tine etc--> toate astea doar ea poate sa ți le spună.
''nici de mărime nu poate sa se plângă'' Poate iubita ta a devenit fosta ta iubita si nu stii ca a gasit pe altul si mai dotat. Mai sta cu tine un pic, te trimite la manual in baie sa fie sigura cine este tatal copilului care o sa-l faca.
Nu te imbata cu apa rece.
Mai sunteți mulți idioți cu întrebări din astea complet idioate? De unde să știm noi de ce nu mai vrea gagică-ta să facă sex cu tine, ne putem pune în pielea ei? Crezi că suntem amicii ei la băutură seara după 21:00? Vorbește cu ea și spune-i tare și răspicat ce anume te deranjează în legătură cu viața voastră sexuală, dar și cu relația în general.