| oAnonim a întrebat:

Sunt impreuna cu iubita mea de 5 luni, la scoala si cand e cu prietenele, se poarta mai rece si indiferent cu mine, in fine, problema este ca mie mi-a spus ca azi si maine nu are cum sa ne vedem ca are treaba toata ziua, si ma suna acum la 10:30 si imi spune ca ea se duce cu prietenele 15-30min pe afara, si i-am zis doar fete? si a zis ca poate sunt si baieti si am zis eu, atunci inseamna ca pot veni si eu sa stau cu tine afara, si a inceput sa tipe, sa se enerveze si mi-a spus ca vai ca ce sa caut eu, a luat foc si cand i-am zis ca ce nu iti place sa fie si prezenta mea cand esti cu ceilalti? si imi spune ca vai dc gandesti asa nu vezi ca esti aiurea (nu ne-am mai vazut de 3 zile) si i-am spus parca aveai treaba dar iesi cu ceilalti si cu mine nu te poti vedea 2 min, si a inceput iar sa tipe s-a enervat cica ramane acasa si mi-a inchis telu, eu nu am min sa o sun, habar n-am ce sa fac...

7 răspunsuri:
| ღßaßÿღ a răspuns:

Cred ca cea ma in masura persoana care iti poate raspunde la aceasta intrabre este o fatahappy Deci, sa o luam treptat: este un lucru natural sa se comporte putin mai rece cu tine atunci cand sunt si fetele in prajma, deoarece asa se comporta toti... tu nu te comporti mai rece cu ea cand prietenii tai sunt prin preajma? este ca si cum te-ai comporta mai rece cu parintii in preajma baietilor(ti-o zic din proprie experientalaughing. Iar in privinta iesirii din seara asta, este normal sa vrea sa iasa si ea fara tine, e ca si cum ai vrea sa iesi sa bei o bere cu baietii, sa te joci la pc si sa nu faci teme. Are nevoie de putin timp singura, adica nu se poate invarti in jurul acestei relatii.Intelegi? Si sfatul meu este sa discuti cu ea, iar cea mai buna metoda de a va impaca e sa te duci maine la ea cu o floare si sa ii explici ca intr-adevar iti pare rau. Succes! happy FUNDA? puppy dog eyes?

| papusica987 a răspuns:

Nu e normal ce face! nu are de ce sa fie mai rece cand este cu cineva. si in plus cum pentru amicii ei are timp si pentru tine nu? cine e mai important iubitul sau amicii? eu una nu as face niciodata asa.

| oAnonim explică (pentru papusica987):

Ea are impresia si zice "avem timp sa ne vedem si noi" si ii zic eu "da de unde stii tu ca poate maine nu mai suntem impreuna" si zice "da ce bati apropouri vrei sa ne despartim?" si ii zic ca nu, dar sa nu mai traiasca cu impresia asta ca nu stii ce se intampla a doua zi, ma pune mereu pe locul 2 si pe primul loc pe amicii sai, iar asta ma deranjeaza, si incepe sa tipe. etc ..si e orgolioasa odata a fost nervoasa 10 zile, dupa care i-am intors cu aceeasi moneda si si-a revenit

| 74Alex74 a răspuns (pentru oAnonim):

Scuza-ma ca scriu si eu.Ca nu-s fata si poate nu pot pricepe ce gindeste ea.Stii cei cel mai enervant? Tu tii la ea. Tu tot incerci sa-i faci pe plac. Iar ea tipa.Nu ar fi cazu sa te mai gindesti? Eu as crede ca asa o prietena nu te prea iubeste.Ar fi cazu sa vorbesti cu ea serios.

| papusica987 a răspuns (pentru oAnonim):

Nu e bine asa. Tu trebuie sa fi cel mai important pentru ea si sa petreaca ce`l mai mult timp cu tine.eu as sta cu iubitul meu toata ziua daca nu il vad o zi mooor de doru lui, si suntem de 3 ani impreuna nu ne-am despartit deloc.acum na...nu toate fetele gandesc ca mine.incearca si tu sa faci ce face ea poate asa o sa se schimbe.

| oAnonim explică:

Acum plange la telefon si imi spune ca a certat-o taicasu, maicasa si fratele ei ca a avut ocazia sa iasa afara(nu s-a mai dus afara)si inloc sa stea cu mine a ales sa se duca cu prietenii, i-au spus ca baiat ca mine nu mai gaseste si acum mi-a spus la telefon ca maine ne vedem cand vreau eu etc. nu inteleg nimic crying

| StarryEyed a răspuns:

Buna dragul meu. M-am regasit in povestea ta oarecum. Acum o luna am avut si eu un prieten care se comporta la fel ca iubita ta ( eram impreuna de 1 an jumate). Cel mai simplu este sa discutati cu calm. Cum vezi ca tipa ii inchizi, nimeni nu are dreptul sa tipe la tine mai ales cand te pune pe locul 2. Acele prietene probabil o indeparteaza, pentru ca ea se lasa influentata. Nu stiu ce varsta ai tu, dar probabil e pe moment faza. Sfatul meu in concluzie : discutati cu calm si vedeti daca merita sa continuati pentru ca balta are peste big grin