| Mariavasile a întrebat:

Sunt împreună cu iubitul meu de 2 ani și ceva. Noi de câteva luni ne-am mutat împreună deci va puteți da seama că este o relație serioasă. El are 24 ani iar eu 20. El ma iubește foarte mult și are foarte multă încredere în mine, niciodată nu m-a înșelat, muncește de dimineața până seara, dar totuși nu mă neglijează deloc. Și eu îl iubesc enorm, dar când e vorba de sex... Nu am nicio atracție, zici ca ma pui sa dau cu sapa așa mă simt. Nu am mai deloc acea poftă, acea excitare. Degeaba ma săruta și ma mângâie pe sâni de exemplu pentru ca tot nu simt nimic.
Nu cred ca el este problema, pentru ca îl consider atrăgător și ca arată bine. Dar când aud cuvântul sex parcă mi se face și somn, ma simt și obosită. Aveți vreo idee de ce sunt asa la pământ!?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista posibilitatea sa ai anumite probleme de natura hormonala care iti afecteaza intr-o masura insemnata nivelul libidoului. Insa de cele mai multe ori, nu este vorba despre o disfunctie de natura medicala, ci doar de influente provenite de la factori externi. Nemultumirile pot fi legate de relatia in care esti, ori sa fie induse de starile de stres, de anxietate, epuizarea fizica sau psihica, etc. Toate aceste lucruri sunt suficiente pentru a provoca mai devreme sau mai tarziu pierderea dorintei de a mai intretine relatii intime, care uneori pot sa reprezinte de fapt o ...corvoada.
De asemenea, rutina instalata intr-o relatie devenita putin mai lunga poate duce cu usurinta la scaderea exagerat de intensa sau chiar pierderea totala a dorintei sexuale, adica a libidoului.
In astfel de situatii cele mai bune sfaturi, indicatii si tratamente de urmat pot fi obtinute din partea unui psihoterapeut sexolog specializat in probleme ce tin de dinamica sexuala aparuta in cadrul unui cuplu. Multa sanatate!
Acceseaza si citeste urmatorul studiu : https://www.unica.ro/cauze-libido-scazut-2029

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E posibil ca viata ta sa fie alcatuita din singuratate daca nu iti place sexul, nu tine omul in suspans pentru ca te vei trezi ca are amanta. Orice rabdare are un sfarsit si sfarsitul va fi dureros (pentru a evita neplaceri consulta un medic)

| Plato a răspuns:

Https://en.wikipedia.org/wiki/Asexuality

Probabil asta e "problema", dar nu e chiar o problema. Poate e temporar, poate e permanent, vezi tu.

| Emma30555 a răspuns:

Nu prea mai exista acea chimie, nu e vorba de cum arata ci de ceea cd face, poate nu stie cum sa te ia

| Stropdeploaie a răspuns:

In afara De sex mai faceti si altceva?