Sa nu faci prostia asta. Tot schimbi, esti plictisita de unu si de altu si asa vei face toata viata. In felul asta crezi ca va mai avea cineva incredere in tine? Gandeste-te bine, dar eu nu te-as sfatui deloc.
Pai eu te sfatuiesc sa stai cu logodnicul tau pentru ca acel baiat poate te minte(se spun multe minciuni pe mess)si cel mai grav e ca tu nu l-ai intalnit pe acel baiat de pe mess si mai bine stai cu logodnicul tau sau daca vrei sa stai cu baiatul de pe mess cunoastetiva fata in fata si atuncia o sa vezi ce persoana e asta e iti spun te pup si mai gandeste-te
Asas baietii da numai pe mess. Fatan fata nu-s asa de buni. Nu fa greseala sa-ti parasesti logodnicul. Vei regreta. CREDEMA.
Bună.
Cum iubești logodnicul și îți fug ochii după alt bărbat?
Tu stai pe mess când ai la ușa casei deja un "dulău"!
Pentru ce dai pasărea din mână?
Gândește problema la rece și caută în interiorul relație tale acel foc care se pare că s-a cam stins și reaprinde-l. Nu văd de ce te joci cu sentimentele lui, a greșit față de tine?
Pa, pa.
Daca iti iubesti cu adevarat logodnicul nu o face ca poate acela nu te va uiubi cum te iubeste logodnicul tau ai grija sa nu faci vreo prostie
Imi pare rau ca-ti spun dar cei ce ti-au raspun au dreptate. Pe mess sunt asa de diferiti baietii, nu multi sunt asa cum spun pe mess, chiar si la telefon pot juca f bine teatru.
Am experimentat multi tipi pe mess si putini sunt cei care sunt asa cum zic ca sunt, Vorbe frumoase sunt usor de spus mai greu e sa le spui asa fata in fata.
Logodnicul tau a gresit fata de tine ca sa te gandesti la altii? Daca nu ti-a gresit poate ar fi mai bine sa te gandesti ce ai sa pierzi daca nu o sa mai fi cu el si sa crezi ca daca faci pasul asta nu iese o sa regreti toata viata pentru ca chiar daca v-ati impaca intre voi o sa existe aceasta ruptura pentru totdeauna.
Daca simti ca te plictisesti de el de ce nu vb cu el sa-i spui ce simti si sa incercati sa va condimentati plictiseala sau monotonia.
Bfta.
Baieti ca logodnicul tau nu prea mai exista asa ca tine bine de el si lasa prostiile de adolescenta indragostita
Ai renunta la o persoana pe care o cunosti de 4 ani pentru cineva cu care vorbesti pe mess? Daca te gandesti bine, sunt convinsa ca nu... Fii sigura ca vei regreta daca vei face asta, cu toate ca esti plictisita acum...
RRSecularHumanist întreabă: