Ei, si e asa de greu de gasit un prieten care sa aiba macar skype sau vreun internet cafe prin zona?!
Nu iti este iubit daca te lasa singura acasa.Da-i papucii ca asa va face mereu.
Tu vorbesti serios?
Da.Ce te miră? Tot la fel procedezi si tu?
Nu, dar e aiurea mentalitatea asta. Eu ma operez la picior peste 2 zile si s-ar putea sa stau in casa toata vara, ce ar trebui sa fac? SA o tin pe prietena mea in casa cu mine toata vara ca eu nu pot iesi? Doar idiot sa fiu. Asa si fata de mai sus. Nu a putut sa mearga, soarta. Nu moare nimeni o saptamana fara iubit / a.
Tu ai spus un motiv dar ea nu ar fi spus ca ar fi vrut sa ramana acasa. Desi nu pare sa ii fie prea rau ca el a plecat.
Dar eu ce sa mai zic ca prietenul meu a fost plecat 5 luni! 5 luni! Si tot asa... avea nu avea internet.Si nu prea am vorbit.Dar vorbeam cel putin o data pe zi.Si nu am mai facut o drama asa mare cum faci tu pentru o amarata de saptamana!
Eu cred ca nu-i normal sa incerci sa fii stapana cuiva, sa posezi si sa controlezi, este o atitudine anormala pentru un om sanatos!
Nu uita, asta este om viu, nu papusa ta de jucarii!
Nu crezi ca ai pretentii care nu ti se cuvin? Pentru 1 saptamana de absenta atata drama?
Cred eu ca relatia asta nu va avea zile multe oricum, cu asa muiere, mai bine singur!
O saptamana e o nimica toata, poate chiar bun pentru un test involuntar al relatiei voastre. Cand se intoarce iti va dedica mai mult timp in compensare ceea ce inseamna ca i-ai lipsit. Sau nu.
Pff, a plecat fara sa te ia si pe tine? O intreaga saptamana?! Ce fel de iubit este acesta? Eu zic sa-l lasi balta si sa cauti unul pe care daca il suni la 3 dimineata ca vrei sa faci pipi, sa vina in limba si cu o toaleta dupa el pana sa apuci sa inchizi telefonul.
17 ani si deja esti asa? Saraca de tine. La 30 de ani o sa ai casa plina de pisici in loc de un iubit. E plecat o saptamana, nu 7 ani. Lumea ma minte ca tu esti mai matura ca unu de 20 de ani, incearca macar sa te prefaci ca esti asa.
O săptămână?
De la 2 luni in sus se pune.
Nu mai fi asa dependenta de el.
Acorda-i libertate daca vrei sa il pastrezi.
Sufocal si pleaca.
Nu îți fa griji! Este in vacanța si vrea sa se distreze nu are chef sa stea cu ochii in telefon mereu. Si eu am pățit la fel si m.am îngrijorat degeaba.
Trebuie sa vb cu el despre ceea ce simți poate te va înțelege ...Ai încredere în el și el va avea în tine...A plecat o săptămână și o săptămână când ești îndrăgostit știu ca de tare doare.❤aii grija și vb calm cu el și sa nu pari foarte afectată
Anonima17191 întreabă: