| UtilizatorNeidentificat30 a întrebat:

Sunt impreuna cu iubitul meu de mult timp, 4 ani si am fugit cu el nu stiu, acum 8 luni, dupa ce ne-am intors s-a schimbat complet. M-a inselat, ma minte si chestii de genul, pe care el nu le facea inainte, zilele cat am fost fugita cu el ne-am dezvirginat, oare asta sa fie problema? Adica sa se fi plictisit? Dar totusi imi arata ca, el regreta dupa ce-mi mai greseste... oricum nu m-a inselat in adevaratul sens al cuvantului doar a vorbit cu unele prin mesaje 2 3 zile, si de asemnea a devenit foarte gelos si posesiv. Nu stiu ce e cu el, tot ce ma afecteaza e ca ma minte cu lucruri din astea gen unde se duce si mna. Unii spun ca ma iubeste mai mult si de aia face asa...voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Freya1 a răspuns:

Unii spun prost...
Dupa ce a stat cu tine ori si-a dat seama cum esti si ca nu te vrea,ori a vrut doar sa te foloseasca, ori si-a dat seama ca nu te iubeste...
Un om ce te iubeste nu te minte, nu te insala, nu te tradeaza, nu te inchide in cusca.Mai are un pic si iti muta falcile si se termina balciul.
Ai ales prost persoana cu care sa fugi si sa iti incepi viata, dar din fericire pentru tine nu e tarziu sa renunti.Lasa-l pana nu e tarziu.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

DE fapt, nu te iubeste deloc, daca se duce la altele.
Un barbat care isi iubeste femeia, nuse duce niciodata dupa alta, asta sa-ti fei clar!
Ce-ti spun prietenii lui ca te iubeste mai mult daca mege la altele...sunt minciuni ca sa te prosteasca.
Da-i pace, lasa-l sa plece la altele, ca asta oricum nu este om pentru tine!
Cauta-ti altul, care sa te iubeasca dora pe tine si sa nu plece dupa altele.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Mie mi se pare ca tie iti cam convine, ca daca nu iti convenea deloc, il luai mai din scurt.
Degeaba iti dam noi sfaturi ce sa faci si cum sa faci, ca tu, oricum, asculti de cine-ti convine cel mai mult. Esti singura care poate pune in balanta partile rele si partile bune si este strict decizia ta daca vrei sa ii mai tolerezi cacaturile.

| Dalmore a răspuns:

Cum sa te iubeasca mai mult? Tipul e vai de el si nici tu nu pari prea desteapta, a profitat de tine si acum nu stie cum sa iti dea jet, de aia te minte.

| Necunoscut112 a răspuns:

A devenit gelos tocmai pentru că te înşală şi îşi dă seama cât de usor poţi face asta, si a început sa se teama de asta.

| gheorghe699 a răspuns:

..."UNI SPUN CA TE IUBESTE MAI MULT SI "nu ti se pare ciudat modul de ati arata iubirea,mintind,inseland,eu cred ca omul s-a plitchisit si cauta altceva,ca te-a inseland vorbind, asta stii tu, adevarul este undeva la mijloc, dar tu nu il vezi, sunt sigur ca inevitabilul se v-a produce.

| Anabela777 a răspuns:

Poate acum ca stie ca nu mai ai cale de intoarcere si-a aratat adevarata fata. Trezeste-l la realitate si nu-i mai suporta toate crizele, nu-i mai permite sa te raneasca, chiar si cu pretul de a scapa de el.

| kiatres56 a răspuns:

Buna,ca si o pritena sau o sora iti spun ca persoanele se schimba,el este stupid daca ti a facut asta dupa ce ai fugit cu el ceea ce este un lucru foarte de apreciat,niciodata virginitatea n o sa fie o problema,din contra multi baieti isi doresc fete virgine crede ma,gelozia si posesivitatea e prezenta in orice relatie depinde de fiecare persoana cum si o controleaza,stiu ca poate iti este greu sa te desparti de el,dar dintr un sfat prietenesc iti zic sa iti respecti locul si drepturiile tale,pentru ca esti femeie si esti puternica si orice se poate intampla, poate cu timpul si a dat seama ca tu nu esti persoana potrivita si poate te doare sa auzi asta stiu cum e dar esti tanara, iti poti reincepe viata departe de el, si vorbeste cu el despre despartire.
chiar imi pare rau ca iti spun asta, dar e spre binele tau "happy