Desparte-te de el. Nu e ultimul baiat. Din cate zici multi baieti stau dupa tine. Nu merita sa stai dupa o persoana care nu merita respectul tau.
Tu vrei sa continui relatia? Vad ca mai mult e vina ta ca nu sti deloc cum sa procedezi. Vorbeste cu el si spune-i ca te deranjaza ca vorbeste cu ea si ca ai prefera sa inceteze si ca tu poti sa vorbesti cu orice baiat ca si el vorbeste cu orice fata. Ii spui sa nu o mai lase pe aia sa puna capul pe el sau ce gesturi face si ca poti vorbi cu ala care te place sau alti baieti daca si el vorbeste cu alte fete.
Daca te deranjeaza ceva spune-i sau despartete de el, ca asa este normal. Adica ce rost mai are sa mai continui relatia daca el face ceva ce te supara si tu nu ii spui asta?
Buna.Nu imi place, deaorece ai folosit multe prescurtari si unele nu le-am inteles.Dar baiatul chiar asa de nesimtit? Eu as spune sa te desparti de el si ar trebui sa ii spui asta direct, fata in fata.Bafta!
Eu zic sa te desparti de el, nu e ultimu baiat, si dupa cum ai zis si tu ai o optiune mai buna pe acel baiat care zici ca se poarta mai frumos cu tine daca vreai neaparat sa fii intro relatie poti incerca cu acel baiat. Dar oricum sfatul meu e sa scapi de asa zisul "iubit", care nici iubit nul mai poti numi daca faze fazele astea pe fata
Nu meritasa fii cu el iubirea nu e egoista (geloasa) mareata si asa mai departe mai erau cateva in orice caz el nu are bun simt pentru ce face! stiu ca tii la el insa dupa cum imi zici esti o data car enu sufera adica esti independenta nu depinzi d enimeni si nimic ca tuu sa fii fericita pentru ca si tu stii sa fi si fara el nu? sunt multi baieti mai draguti k el sunt sigura! plus ca si dac ao sa fii cu altul lui ii va fi ciuda chiar daca are orgoliu si vrea sa-ti arate nepsare el no sa faca decat sa se uite la tine in timp ce tu nu-l vei sau probabil daca va despartiti o sa fie cu curva aia ca sa-ti faca in ciuda chestiile asteas copilarii oricum dar ce sa spun nu-i captul lumii dac anul te stie aprecia apreciaza altii de mai multe ori. Meriti sa fii respectata iar lui nu cred ca i-ar placea sa-i faci la fel asa ca go go go profita de viata n ute oprii doar la unul! succes:*
Nu merita sa stai dupa el, adica el vorbeste cu altele si se da la ele, dariti face tie scandal daca vorbesti cu baietii? Mai bine te desparti de el decat sa suferi mai tarziu, nu uita, nu e ultimul baiat de pe planeta, sunt mii de baieti mult mai draguti decat el
Eu zic sa te desparti de el. Daca te-ar iubi nu s-ar mai da la alte fete. Ai doar o viata asa ca lasa-l in pace si treci la urmatorul! (Parerea mea)
Un singur cuvant ala geocarul si stai linistita nu-s nebun asa dai papuci ca eja umbla dupa panarame
Mamaaaaa...ce grea decizieee! despate-te de el! daca ai spus ca stau multi baieti dupa tine!
P.S.1.ce muuuuuult ai scris
2.sa nu-l mai primesti a2a oara
Daca il iubesti lasa-l ca curveles trecatoare iar daca ai stat cu el doar de amuzament te sfatuiesc sal parasesti.