anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu o fata de 3 ani si nu am facut sex oare ar trebui sa mai astept? are 18 ani fata

18 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pey in 3 ani de zile ti s-ar fi oferit pana acum, cu toate retinerile ei...sincer.
Deci, e posibil, sa nu aveti o relatie tocmai roz. Discuta cu ea si arata-i ca o doresti si o iubesti!

| Alisa a răspuns:

Atata timp cat o iubesti o astepti pana e ea pregatita. nu trebuie sa grabiti lucrurile. toate la timpul potrivit.

| ÅñdRa a răspuns:

Daca nu este pregatita, mai asteaptahappy

| Betty18 a răspuns:

Daca o iubesti cu adevarat vei asteptatongueeste si ea mai timida si ii este frica

succes

| SufletDeCopil a răspuns:

Buna. Felicitari pentru aceasta relatie de durata.
Acum thinking despre problema ta, vorbeste cu fata respectiva, incercati sa comunicati despre acest subiect si sa o intrebi daca vrea sa faceti acest lucru si daca este pregatita, si sa-i spui ca indiferent de raspunsul ei, tu o vei iubi la fel de mult. tongue
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Mina a răspuns:

Pai vorbeste cu fata despre acest lucru. Nu depinde numai de tine daca trebuie sa mai astepti sau nu. Conteaza sa va doriti amandoi. Oricum, felicitari, mai rar baieti ca tine, atat de rabdatori happywinking.

| demon a răspuns:

Ok trebuia sa mai zic cateva detalii eu am 21 de ani si am vb cu ea despre asta si zice ca ii prea mica si sa mai astept dar nu a zis o data deci nu stiu cat o sa mai am de asteptat

| Roby67 a răspuns:

Dar tu citi ani ai? Poate vrea ea sa mai astepte!

Dar, daca sunteti amindoi la virsta potrivita trebuie sa clarificati intre voi. Deci noi de aici nu te putem ajuta. Dialogul ajuta de multe ori intr-o relatie.

| siwel a răspuns:

Sexul e suuuuper!
Dumnezeu l-a creat si ni l-a dat sa ne bucuram de el pentru ca ne iubeste.
Dar a spus si ca singurul cadru in care sexul este curat si pur este casatoria!
Sexul e placut oricand il faci, dar e curat si binecuvantat de Dumnezeu doar in casatorie.
Mult gunoi curge in Romania si in sufletele liceenilor si studentilor nostri din cauza faptului ca se blesteama cu ceva asa de placut ca sexul.
Sexul e superb in casatorie.
Daca esti crestin cu eticheta asa cum suntem cam toti pe aici, nu prea conteaza ce spune Dumnezeu.
Daca esti crestin pe bune, care vrea sa il bage in seama pe Dumnezeul adevarat si sa se bazeze pe ce spune El, vei astepta.
Casatoria ta va fi binecuvantata.
Eu am asteptat pana la casatorie si a fost si este super! Si nu regret nici un minut ca am spus nu tuturor ofertelor colegelor de liceu si de faculta!

| cîrne a răspuns:

Presupun ca ati discutat despre asta, iar ea e reticenta.nu se simte pregatita sau ii e frica.
daca ai asteptat atat, n-o sa-ti fie greu sa mai astepti putin.tocmai acum s-o dai in bara? acum ar trebui sa te arati mai intelegator cu ea, sa-i arati ca o intelegi, dar sa-i explici calm cu tact ca relatia voastra a evoluat si ca e timpul sa mergeti mai departe, sa faceti urmatorul pas. dar nu insista, n-o face sa se simta fortata.
in momentele voastre mai intime, arata-i cat de mult o vrei, fa-o sa se simta si ea dorita sa vrea sa fie atinsa. usor, usor ii va surade si ei ideea

| Butsilee a răspuns:

Daca nu e pregatitatime out si e si timidastraight face mai ai de asteptat laughing

| veronyka a răspuns:

Vorbeşte cu ia, luaţi hotărîrea împreună

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te cred...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.youtube.com/watch?v=O1PanMlvcyQ pune`o sa se uita la asta :D

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite*