| adranady7 a întrebat:

Sunt impreuna cu o fata de aproape 2 ani. Eu, cand m-am cunoscut cu ea, munceam în străinătate, stăteam plecat cate o luna si cate o săptămână acasă.
Usor, m-am impus la locul de munca si munceam 2 săptămâni cu 4 zile acasă.
Ea suferea foarte mult după absența mea, asa ca, am riscat toti banii strânși sa fac o afacere in Romania, doar de dragul ei, sa fiu lângă ea. Fără succes, am pierdut totul si acum trebuie sa plec la munca din nou, ea nu percepe asta si imi spune încontinuu ca ce o sa faca ea, ca nu asa merge viața, ca trebuie sa fiu langa ea (ea este inca in facultate pe banii alor ei, nu are lipsuri). Tin foarte mult la ea dar nu stiu cum sa fac si ce sa fac. Ea nu intelege ca banii nu vin din cer, si nici nu va intelege pana nu va muncii pentru un salariu amărât.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate este timpul sa o schimbi daca este o femeie imatura, cu care nu te poti intelege.

| Cinic a răspuns:

Regula nr 1! MBBF. Mama peste bani, banii peste femei. Iubita ta este un copil, abia se duce la facultate, nu vreau sa te sperii, dar acolo sunt o gramada de baieti atractivi si cu bani. Petreceri cu prietenele ei, bautura etc. Va fii un adevarat miracol sa nu îsi gaseasca un amant pe acolo sau chiar sa te paraseasca pentru ala. Greseala nu este a ei, greseala este a ta, ca ai renuntat la job pentru o pustoiaca care isi schimba sentimentele mai desc decat sosetele.

| Corinaioana55 a răspuns:

Prietenul meu vine de 2 ori pe an o data de Paște 2 săptămâni, și din octombrie până-n ianuarie. Dacă chiar iubești persoana respectivă aștepți și înduri chiar de e greu, îl înțeleg că-i trebuie bani și nu poate sta fără, încearcă să o faci să te înțeleagă nu are cum să nu o facă doar nu-i copil mic.