anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu o fata numa ca nu stiu cum sa ma comport cu ea... ce trebuie sa fac FUNDA

Răspuns Câştigător
| DiamanteleSeSparg a răspuns:

Sa nu o faci sa sufere, sa nu o minti, sa nu fi prea posesiv sau exagerat de gelos.Sa o surprinzi intotdeauna placut, sa nu uiti sa ii spui cat de importanta e pentru tine, in general fetele apreciaza asta!

6 răspunsuri:
| ColorfullColors a răspuns:

Iubirile de la inceput sunt asa de inofensive... Mi se pare super dragutwinking.
Daca ea a mai avut un prieten sau mai multi inainte, e cam sigur ca fata stie cum sa se comporte intr-o relatie. Cred ca tu nu ai mai iesit cu cineva inainte, deci esti destul de mic happy.
Acum ceva timp am fost cu un baiat caruia eu i-am fost prima prietena, si tot ce pot spune e ca acela nu avea nici o idee cum e sa ai prietena, de aceea a fost cam naspa la inceput.
Poate ca ai tendinta sa te comporti cu ea ca si cu toate celelalte fete, dar asta e o greseala imensa! Trebuie sa ii arati ca tii mult la ea, sa ii zambesti cand o vezi, sa fii interesat in ceea ce o preocupa, sa nu-ti fie rusine sa o tii de mana in fata prietenilor tai, sa nu ii ascunzi lucruri, pentru ca persoana care tine la tine intelege (aproape) tot timpul. Las-o sa ii cunoasca pe amicii tai, iesi cu ea seara in oras, daca ii esti aproape va vedea cat tii la ea.
Bineinteles nu trebuie sa fii mereu cu prietenii dupa tine, trenuie sa va acordati si clipe mai imtime, cand ii vorbesti pe un ton placut, va apropiati, va tineti de mana, poate va sarutati (daca nu stii cum se face... numai din experieta poti invata, sau poate iti arata ea daca stiehappy ), dupa o poti lua in brate... day dreaming
Cand va plimbati tine-o de mana, vorbiti despre ce va trece prin cap, sunt subiecte interminabile.
Fiti deschisi unul cu celalalt si veti vedea ca astfel relatia va dura mult timp.
Incearca sa nu te simti gelos, pentru ca gelozia este cel mai mare dusman al relatiilor de durata, si spune-i sau da-i de inteles si ei ca nu are de ce sa se simta geloasa pe alta fat, pentru ca ea este unica fata pe care o iubesti.
Nu trebuie sa-ti fie rusine sa spui unele cuvinte, dar acum nu ma refer la chestii de genul "ce fund misto ai" sau "imi place pieptul tau", si daca tot am dat exemple, nici sa nu te gandesti sa-i spui asa ceva! Sunt moduri mult mai frumoase si "sezzuale" de ai spune astfel de lucruri, dar bineinteles nu cred ca e momentul pentru voi.

| MindExplode a răspuns:

Buna
1.Sa stai cu ea mai mult.
2.Sa aveti mai multe teme de discutii.
3.Sa o saruti mai des.
4.Sa o ajuti sa o incurajezi
5.Sa ii scrii mesaje, sa o suni.

fundita?happy

| xCookiieMonster a răspuns:

Pey ar trebui sa va impartasiti unu' altuia ce va place, ce nu suportati. ce-i place cel mai mult. trebuie sa te comporti ferm...dar sa o faci sa se simta iubita. cum ar fi sa o saruti. sa o mangai, sa va petreceti mult timp impreuna si alte, fetele apreciaza mult asta! te asigur big grin

| asdasasasas a răspuns:

"deci esti destul de mic" am 14 ani dar nu`s genu pan acum statea toata ziua afara si nave`am nicio treaba cu fetele

| cRISS_5944 a răspuns:

Comporta-te normal, incearca sa o privesti in ochii, spune`i ca`i frumoasa...

| Teodora_8177 a răspuns:

Fi bun cu iea si cu prietenii ei si femilia...dar fi si matural ...scoate`o inoras sau undeva unde'i place mult puteti sa va faceti propriul fosrtu loc sf, despere asta :locul sa fie un deal misto landa sa fie un lac unde vara puteti face baie sa sa va distretzi ) yoo tiam spoos ceva da sa nu fie doar asta Sa nu o faci sa sufere, sa nu o minti, sa nu fi prea posesiv sau exagerat de gelos.Sa o surprinzi intotdeauna placut, sa nu uiti sa ii spui cat de importanta e pentru tine