| TeckTonik997 a întrebat:

Sunt impreuna cu prietena mea de 2 ani. Acum o luna am gasit pe facebook-ul ei niste discutii cu un tip pe care nu il cunoastem, doar din vedere in care se plangea ca nu are incredere in ea si i-a zis ca el e dragut, nu are probleme din astea si aiureli, ea vorbea 90% singura. Cand i-am zis s-a speriat si a ajuns la spital cu probleme grave la inima, a facut un preinfarct si a primit un sac de medicamente si tot felul de interdictii la stress etc si incepea sa planga numa cand auzea "facebook" si o luau iar durerile de inima. Am lasat deoparte subiectul desi am cautat atent si am gasit ca si-a schimbat parola cu cateva minute dupa prima discutie si ca era acelasi IP si telefon de pe care vorbea cu mine deci e clar ca am mintit cu:"jur nu eu, nu eu, mi-a spart cineva contul ca tot timpul imi apareau si mesajele tale deja citite". Acum e la tara, cu mama ei care nu stie de noi si abia imi trimite 5 randuri de mesaj pe zi desi de 3 zile ii zic sa vorbeasca mai mult cu mine. Ce sa fac? Voi ce ati face in situatia mea? Acum deja m-am saturat. In vara asta ne-am vazut maxim 4 ore in total. Si vreau explicatii, desi la fel face si acum daca aduc vorba.

8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ce sa faci? Sa iti cauti pe alta, exact asa cum ea face deja.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic sa va despartiti. ea cauta pe altu, tu esti nesimtit si o controlezi si ii citesti mesajele. nu sunteti facuti unu pentru altul

Răspuns utilizator avertizat
| Skilline2012 a răspuns:

Da-i papucii.

| CryShiAtat a răspuns:

Aceste,,probleme grave cu inima" ar putea fi un lucru fals, deşi este puţin probabil orice este posibil. Legat de acel băiat cu care vorbeşte iubita ta este chiar o problemă deoarece dacă aceste,, conversaţii" s-ar fi oprit după internarea ei în spital atunci probabil chiar ar fi fost o neînţelegere însă după ce ai spus tu, ele nu s-au orpit. Cel mai bine ar fi să vorbeşti cu ea pentru a evita orice neînţelegere.
P.S.:E destul de ciudat că sunteţi împreună de 2 ani deja (o perioadă nu foarte scurtă după părerea mea), iar părinţii ei sau ai tăi (nu am înţeles foarte bine partea asta) încă nu au aflat.
Succes!

| AkiiiXd a răspuns:

Nu ii trimite mesaje, sun-o.
Viziteaz-o si spune-i ca ti-a trecut chestia cu facebookul si ca ati vrea sa fiti din nou ca in trecut. Cere-i sa va intalniti si spune-i sa uite de acea intamplare.