| vladutz_8053 a întrebat:

Sunt impreuna cu prietena mea de 5 luni si azi m-a invitat pe la ea pentru prima data, pentru ca mama ei e plecata toata ziua. oare e o simpla intalnire, sau vrea sa facem dragoste?

Răspuns Câştigător
| PinkTerror a răspuns:

Tu nu spui multe in intrebarea ta... cati ani aveti, ati mai fost impreuna pana acum si multe alte informatii, insa ideea centrala este asta... tu fi baiat bun pune in portofel un prezervativ si uita de el. nu forta situatia lasa pe ea sa initieze. asa nici nu vei parea disperat si daca e doar o intalnire atunci nici nu pici de prost. nu te grabi lasa lucrurile sa curga pur si simplu. multa bafta si Have Fun.

6 răspunsuri:
| ruPfashu a răspuns:

Cand o fata te cheama la ea acasa, nu e neaparat ca vrea sa faca dragoste. Poate vrea sa-ti arate colectia ei de timbre sau de maimutoi de plus (glumesc). Deci dupa cum au mai zis si altii, tu poti sa mergi pregatit.

| Andruska_4790 a răspuns:

Hmm.ca sa zic. orice e posibil.ar trebui sa fi pregatit.pentru orice. poti chiar si un prezervativ sa iti iei.happydaca se incinge atmosfera?smughee hee

| 。。。✿*゚Viento゚*✿。。。 a răspuns:

Buna Vladutz.
Nu te voi intreba ce varsta ai.Presupun ca inca esti minor,altfel puteai interpreta gesturile prietenei tale...
In fine,nu sunt sa te critic sau sa iti dau vreun sfat ci sa imi spun si eu parerea!
Daca tu ai observat la prietena ta o "apropiere" mai speciala,in sensul ca si-ar dorii ceva mai mult de la tine in afara de saruturi,mangaieri si sa o ti in brate; daca ti s-a insinuat in vreun fel inseamna ca asta si-ar dori, sa intretineti relatii.
Asa cum ti-a spus si Andruska, tu poti merge pregatit...

Mult succes,。。。✿*゚Viento゚*✿。。。

| marishcot a răspuns:

Aoleolaughingnu cred. de ce gandesti asa de sus.de fapt. poti sa te astepti la orice.totusi eu cred ca vrea doar sa petreceti cateva clipe minunate impreuna, singuri intr-un cadru familiar cum e casa ei, ceva intim...o joaca cu perne.o giugiuleala.alergare, gadileli, clatitelaughinglaughing)ehh.o intreaga nebunie...sex nu stiu. posibil si sex. ai sa vezi.lasa mai bine sa fie supriza.dar du-te totusi pregatitlaughing))

bafta. funda? d

| marishcot a răspuns:

Si daca fata nu vrea sa faca dragoste...si gaseste prezervativu in posesia baiatului?!smugnici asa nu e bine. daca e geloasa.s-a zis cu relatia luirolling on the floor

| skumyk a răspuns:

Buna,cateodata noi fetele mai vrem si pur si simplu sa ne tina iubitul in brate si sa ne uitam la un film nu neparat ca vrem sa facem dragoste,dar dac ai spus ca mama ei e plecata,poate vroia, dar numai ea si tu vei sti daca te vei duce, succes oricum