Saaau, poate te ai intrebat tu acum a intrebat si el (nu aici) la inceputul relatiei voastre. Ai zis ca el avea intentii la inceput, si poate s-a sfatuit cu cineva si i-a zis sa nu mai incerce pana cand o sa ii spui tu sa faceti asta. La fel cum si tu astepti din partea lui un "gest" care sa sugereze acest lucru.
Asa ca... din moment ce in momentul asta, nu iese nimic, spune-i direct. Pana la urma sunteti impreuna de 2 ani, si ar trebui sa va cunoasteti foarte bine. Mai presus de asta este increderea, care sta la baza oricarei relatii. Deci o discutie de genul nu ar trebui sa fie anormala pentru voi, chiar deloc. Ci ceva benefic, care va ajuta sa inlaturati un blocaj si care va aduce mai aproape. Deci... vorbeste cu el.
Asta, sau... o fi patit ceva la "instrument" :/, zic si eu, nu stiu...
De sculat, i se scoala mereu ca simt asta. Da..ne cunoastem destul de bine, dar totusi parca imi este greu sa ma duc la.el si sa ii spun "in seara asta vreau sa o facem adică nu sunt genul. Si ma gandesc...un băiat chiar poate astepta atat fara sa faca sex? Adică dacă ar avea vreo problema acolo jos cum ai zis tu..care ar putea fi aceea?
Un baiat normal, zic eu, cred ca nu ar putea sa reziste atat. Ma refer, cand persoana iubita este langa el, si poate sa faca acel lucru, in mod normal ar trebui sa mearga totul de la sine. Mai ales dupa doi ani, ar trebui sa fie ceva... magic, pentru ca si acest plan erotic, este tot o parte din viata, dintr-o relatie.
Ma rog, am deviat.
Comunica cu el, eu dupa 2 ani de relatie pot spune ca ar trebui sa nu mai existe nici un secret intre 2 persoane care chiar se iubesc cu adevarat. (dar difera de la persoana la persoana). Comunicarea este ceva uimitor, care ajuta la rezolvarea multor probleme.
Si nu cred ca are vreo problema acolo jos. Am zis eu asa. (Sau cine stie ).
Multumesc pentru funda
Si eu iti multumesc pentru raspuns? ma gândeam la faptul că ezita sa mai faca vreo ceva...deoarece când am incercat sa o facem, nu a putut el pentru că "i-a murit la intrare" si nu stiu ma gândeam ca poate lucrul asta l a făcut oarecumsa nu mai aibă încredere în el sau nu stiu...in fine
Pai din punctul meu de vedere i-am dat de.multe ori de inteles ca as dori acest lucru. Adică dacă nu vad din partea lui nimic, de ce sa i mai spun?
Pt ca ai o limba sa comunici cu el. Altele se plang ca le place de pulicá franaru si se vaita ca nu le baga in seama. Lasati semnele pentru surdomuti vorbiti ca nu va pune fermoar nimeni
Esti varza.
trebuie sa fii hotarata, ii spui si gata, ce te tot kaci pe tine atat? doamne.
Fa tu primul pas. Ce astepti? Daca nu vrea inseamna ca are ceva probleme anatomice. Sau chiar psihice.
Esti absolut sigura/convinsa ca nu sufera de nici-un ''betesug''? IMPOTENTA reprezinta o ''BOALA'' destul de grava dar tratabila, fiindca este de fapt o disfunctie sexuala provocata in principal de boli ale aparatului circulator sau de anumite boli ale inimii. Impotenta reprezinta acea stare a barbatului in care penisul nu poate fi adus in stare erecta, adica sa se intareasca suficient de tare si nici sa fie mentinut in stare de erectie incat sa devina posibil chuar si un act sexual foarte scurt. ''Factori de risc care provoaca IMPOTENTA'' :
-1.) probleme ale vaselor de sânge (probleme vasculare) care pot împiedica sângele să umple penisul său să rămână destul de mult timp pentru a menţine erecţia.
-2.) probleme ale nervilor (probleme neurologice) care împiedică semnalele de excitaţie să ajungă de la creier la maduva spinarii.
-3.) probleme ale structurii penisului sau ale ţesuturilor pot împiedica erecţia.
-4.) factori hormonali, cum ar fi niveluri scăzute de testosteron.
-5.) efectele secundare ale medicamentelor (spre exemplu cele care se iau pentru hipertensiune sau pentru depresie)
-6.) folosirea tutunului, a alcoolului sau a drogurilor ilegale pot determina reducerea severa a erecţie.
-7.) activităţile care restricţionează fluxul de sânge în penis pot determina probleme de erecţie mers regulat pe bicicletă
-8.) depresia, anxietatea, stresul, probleme actuale sau trecute. Ar trebui sa vorbesti in mod foarte serios cu el. Sexul reprezinta o componenta absolut necesara in orice relatie normala care exista intre 2 oameni sanatosi fizic, psihic si mintal. Multa sanatatE!
Nu cred ca suferă de impotență, deorece am simtit de multe ori ca se întărește destul de tare, adică nu cred ca este cazul...Doar ca e enervant si frustrant...stiu ca comunicarea ar fi singura soluție. dar e ciudat sa abordez acest subiect pentru ca nu stiu cum sa il iau.
Acum 2 ore | Maria121212 explică (pentru DoarBogdan):
''Si eu iti multumesc pentru raspuns? ma gândeam la faptul că ezita sa mai faca vreo ceva...deoarece când am incercat sa o facem, nu a putut el pentru că "i-a murit la intrare". Cu privire la acest aspect foarte delicat al problemei eu n-am avut nicio cunostinta in momentul conceperii raspunsului, fiindca aceasta completare a fost scrisa dupa ce am postat raspunsul meu. Avand in vedere si aceasta situatie ''inedita'' se pare ca totusi el sufera de o disfunctie erectila destul de grava si anume de impotenta psihogena. De cele mai multe ori impotenta de natura psihogena este urmarea ori a unui singur, dar de cele mai multe ori a mai multor esecuri sexuale, care au fost resimtite ca fiind devalorizante in fata partenerei. Astfel de esecuri daca se repeta provoaca angoase, temeri extrem de puternice in subconstient carein momentul incercarilor de a intretine raporturi amoroase devin de neinvins si extrem de demoralizatoare, deprimante. In cazul acestor impotentelor psihogene exista/se produc erectii normale insa apar in mod inconstient/involuntar, mai ales in timpul somnului, sau constiente de regula la trezirea din somn, dar in mod efectiv se produc doar in afara situatiilor de natura amoroase. Ar fi cazul sa fie consultat si consiliat de catre un psihoterapeut sexolog expert in problematica dinamicii sexuale. Multa sanatate!
Ma gandesc ca nu are neapărat o problemă de impotență, ci doar nu mai are aceeasi încredere în el. Adică când s-a întâmplat lucrul respectiv eu m-am supărat oarecum și nu am mai vrut sa incercam pentru ca mi s-a parut o chestie penibila sa nu poata continua. Si poate din cauza asta el are o reținere acum sa nu i se întâmple iar același lucru, si ma gandesc ca așteptând atâta timp poate e oarecum normal sa se întâmple lucrul asta...Ca mi se pare asa agitat cand vrea sa facem ceva
Pai de ce nu ii zici tu?
Ori este virgin si te minte ca nu, ori nu te iubeste si nu e atras de tine, ori are alta cu care face asta.
Sunt sigura ca ma iubeste...altfel de ce ar mai sta atat cu mine? Si nu cred ca are pe altcineva, pentru că în acești 2 ani n-am gasit nici macar un mesaj sau orice altceva care sa imi dea de bănuit. Iar faza ca poate e inca e virgin..sa fim seriosi( are 23 de ani) si are si destui bani încât să se ducă la curve sau oriunde ar vrea el. Pur si simplu nu inteleg de ce nu vrea. La început încerca mereu sa facem ceva..si il refuzăm pentru ca nu voiam eu pentru ca era prea repede având în vedere că sunt virgină...dar totusi acum avem 2 ani jum
Eh daca tu imi spui ca un baiat la 23 de ani, ce nu mai este virgin sta doi ani pe l...a langa o femeie pe care o iubeste si de care e atrasa in fine...Crezi ce vrei dar mai bine il intrebi pe el de ce, ce, si cum
Păi de asta scriu aici...pentru ca si Mie imi este greu sa cred ca un băiat de 23 de ani sta de 2 ani pe l.a. Doar ca nu cred ca m-ar înșela...nu mi-a dat nici macar odata un motiv sa cred asta. Sa iti mai mentionez ca locuim si impreuna. Adică șanse ar avea in fiecare seara sa încerce, dar totusi nu o face.
Si stai cu el in aceias casa :O?
Chiar e ceva dubios. Vorbeste cu el sau ia tu initiativa si vezi ce se intampla. Poate l-ai jignit in vreun fel cand l-ai refuzat sau habar nu am cum poate sta un barbat langa o femeie mai ales femeia lui si sa nu faca nimic...
Păi tocmai...asta mi se pare cel mai ciudat. Ma gandesc ca daca l-am jignit cu ceva in datile in care l-am refuzat, mi-ar fi spus sau ceva...Adică n-am zis nimic atat de grav încât să nu mai vrea sa faca vreo ceva cu mine.
Pai virgin nu e, amanta nu are, de iubit te iubeste, nu l-ai jignit cu nimic, nu este nici impotent. Poate ca nu vrei tu sa vezi dar o problema tot este ...imposibil sa nu.
Nu este nimic ciudat sa ii spui.Cand stai cu el incearca sa te apropi de el sa il mangai, sa te joci cu el si sa ii spui ca esti pregatita si vrei sau ca ai vrea sa te ajute sa te simti in largul tai si sa faceti pasul pentru ca e momentul.Atunci imposibil sa nu zica sau sa reactioneze cumva.
Daca o sa il mai ti mult asa o sa creada ca nu il iubesti si doresti, sau ca ai pe altcineva, sau sa isi ia el pe altcineva.
Da, asa este. Multumesc?
El a facut aluzii la inceput, gata, nu ii convine sa para preocupat doar de asta; te asteapta pe tine. Ii spui ca esti pregatita sa te culci cu el, devreme, asa pe la sase seara.
Daca esti virgina si el stie asta poate te iubeste si nu vrea sa te piarda aducand vorba despre asta, poate este prea timid, daca vrei sa faceti ceva da-i de inteles ca il doresti si vezi cum reactioneaza. Daca este foarte timid e un pic mai dificil si depinde pana unde ati ajuns cu preludiu in acesti doi ani de zile. Cu respect.
Am ajuns sa zicem până la punctul culminant...care nu a fost sa mai fie. Adică fix la intrare i-a murit sa zic asa. Si dupa nu am mai vrut eu ceva timp pentru ca deja ma simteam prost... având în vedere că sunt virgină, nu stiu mi s-a parut ceva stupid. Si ma tot gandesc daca o sa incercam iar sa nu se întâmple același lucru.
Pana acum ceva timp încerca mereu sa faca dragoste cu mine...Adică observam.ca asta isi dorea, doar ca nu ma simteam eu pregătită...dar de vreo jumatate de an, nu mai vad.nimic din partea lui. Adică ma gandesc cum poate sa reziste atâta timp fara sa faca nimic? Sunt sigura ca nu ma înșeală si totodata ca nu este virgin.