| anamarya_9398 a întrebat:

Sunt impreuna cu prietenul meu de 7 luni si mi-a cerut sa avem relatii sexuale...chiar daca nu mai sunt virgina mi`e frica ca nu cumva sa ma paraseasca dupa aceea pentru ca as suferi foarte mult... ce sa fac?

5 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Daca sunteti impreuna d 7 luni si totul mg bine eu nu cred ca t va parasi adica e ceva timp si daca a stat LG tine atata timp a facut-o pentru ca t ub si o pardida d sex nu crd ca poate schimba asta happy

| вяυηєтα a răspuns:

Buna. Poi daca sunteti de 7 luni impreuna inseamna ca ai incredere in el nu? Daca chiar ti-e frica ca te va parasi, mai bine mai asteapta putin; si increderea este foarte importanta intr-o relatie. Si inca o chestie, si mai importanta: tu vrei sa o faci? Daca ai face-o doar de dragul lui ar fi o mare greseala... Dar daca iti doresti si tu asta si ai incredere in prietenul tau, eu zic sa o faciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa il intrebi daca te iubeste cu adevarat si sa il privesti in ochi sa vezi daca minte sau e serios. Iar daca e serios toate bune si frumoase fa sex cu el.

| aicha_4910 a răspuns:

Intreaba-l daca te iubeste mult mult de tot... mai asteapta vreo 2sapt si daca tu vrei sa o faci... fa-o :* pup.

| Serban_6646 a răspuns:

Esti cam infantil si inocent asta care ai rasp cu anonim. deci esti de ceva timp cu el, cred ca aveti incredere unu in altul si nu cred ca nu te iubeste daca nu te iubea si statea cu tine 7 luni doar sa faca sex, nu prea cred ca rabda el atat. Aveti incredere unu in altul, incercati sa purtati o discutie serioasa despre asta, nu-i spune dc tie frica : ca tie frica sa nu te lase dupa, ca, uneori baietii chiar daca iubesc o fata uneori o mai fac sa si sufere din placere ca stiu ceo fac sa sufere, dar astia sunt niste mitocani, nu cred ca si prietenul tau e la fel. si daca esti pregatita sa o faci poti sa o faci... aaaaaaaa dar stai ca u nu mai esti virgina. Hai bafta si ai grija:*tongue