Ma tu glumesti, ori era pe bune
Serios, e adevarata cererea? Pentru ca mie asa mi s-a parut, zau! Joci tare, omule!
Deja un an pentru el e prea mult. Obisnuinta, rutina si lipsa de comunicare isi spun cuvantul. Baiatul a obtinut ce a dorit, experienta si divertisment, fata plange ca nu a avut noroc. Sper sa ai pe viitor. O zi buna!
Fetita draga, e inceputul sfarsitului.astea-s primele semne de disconfort intre doi oameni, de noncomunicare, de lipsa de interes etc. Imi amintesc cuvintele unei prietene de-ale mele, care si ea mai "arunca" pe aici cuvinte, dar numai cand are chef: prietenie lunga, moarte sigura. Zi ca nu-i asa!
Heeeei, colega, ai revenit din lumea ta misterioasa! Ce oameni strasnici ai tu pe acolo, n-au scos o vorba despre zeita lor, ma ce le-ai facut sa taca asa? Un catel ce vagabonda in jurul gradinei tale japoneze mi-a zis ca ai piciorusul tau frumos, in ghips, na ma, ti-am zis sa fii cuminte si tu ma certi pe mine! Cica eu nu sunt! iti jur c-am fost, ma ierti?
Incep problemele! incearca sa scapi de el, desi ti-a zis ca o sa te tina fortat. o sa ai kinuri mari cu el, ca nu iti va da pace. fa-ti alt prieten, spune-i despre el sa te poata scapa de actualu'.
Din cate ai spus nu o sa incerce sa te tina langa el. Stai departe de el o perioada si nu il cauta, daca o sa te caute si o sa vrea sa te faca sa te intorci la el insemna ca merita insa daca el nu face nimic, insemna ca nu are niciun rost sa iti pierzi timpul facandu-i pe plac. Intr-o relatie trebuie ca ambele persoane sa fie fericite si atrase pentru ca alfel nu functioneaza.