anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu prietenul meu de aproape un an dar ultimul timp ne certam foarte des ii place el sa conduca relatia daca eu gresesc cu ceva se comporta cu mine de parca ii sunt o straina dar cind greseste el nici nu suna si tot asa se comporta rece deja nici nu stiu cum sai ii mai lamuresc ca mii dureros de ceea ce face sincer uneori stau si ma gindesc sa ma despart de el dar nu pot si de aceea vreau sa fac ceva sai ii zic ceva sa se schimbe dar deja nici ce sa mai fac ca ininte de fiecare data cind ii ziceam ceva el imi spunea ca daca ceva nu-mi place el nu ma tine linga el cu deasila, nu stiu deja ce sa mai fac ajutati-ma va rog

9 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Vrei sa fi iubita mea?

| sandra94 a răspuns (pentru VadTot):

Imi cer scuze dar nu pot

| Cruciuliță a răspuns (pentru VadTot):

Ma tu glumesti, ori era pe bune laughing
Serios, e adevarata cererea? Pentru ca mie asa mi s-a parut, zau! Joci tare, omule!

| neutrino a răspuns:

Deja un an pentru el e prea mult. Obisnuinta, rutina si lipsa de comunicare isi spun cuvantul. Baiatul a obtinut ce a dorit, experienta si divertisment, fata plange ca nu a avut noroc. Sper sa ai pe viitor. O zi buna!

| Anonima264 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te desparti de el, asa este cel mai bine!

| Cruciuliță a răspuns:

Fetita draga, e inceputul sfarsitului.astea-s primele semne de disconfort intre doi oameni, de noncomunicare, de lipsa de interes etc. Imi amintesc cuvintele unei prietene de-ale mele, care si ea mai "arunca" pe aici cuvinte, dar numai cand are chef: prietenie lunga, moarte sigura. Zi ca nu-i asa!

| Cruciuliță a răspuns:

Heeeei, colega, ai revenit din lumea ta misterioasa! Ce oameni strasnici ai tu pe acolo, n-au scos o vorba despre zeita lor, ma ce le-ai facut sa taca asa? Un catel ce vagabonda in jurul gradinei tale japoneze mi-a zis ca ai piciorusul tau frumos, in ghips, na ma, ti-am zis sa fii cuminte si tu ma certi pe mine! Cica eu nu sunt! iti jur c-am fost, ma ierti?

| andy2165 a răspuns:

Incep problemele! incearca sa scapi de el, desi ti-a zis ca o sa te tina fortat. o sa ai kinuri mari cu el, ca nu iti va da pace. fa-ti alt prieten, spune-i despre el sa te poata scapa de actualu'.

| gaabry33la a răspuns:

Din cate ai spus nu o sa incerce sa te tina langa el. Stai departe de el o perioada si nu il cauta, daca o sa te caute si o sa vrea sa te faca sa te intorci la el insemna ca merita insa daca el nu face nimic, insemna ca nu are niciun rost sa iti pierzi timpul facandu-i pe plac. Intr-o relatie trebuie ca ambele persoane sa fie fericite si atrase pentru ca alfel nu functioneaza.