Esti impreuna cu ea pentru ca te atrage ^^ cand spui atrage se intelege si ca e frumoasa, arata bine... daca nu ti'ar placea cum arata nu te'ar mai atrage iar intrebarea ta nu ar mai avea rost. daca nu te atrage inseamna ca nu este frumoasa pentru tine sau frumos; p hehe
Pentru ca ma atrage. In conceptia mea, este un tip aratos. Perceptia frumusetii este subiectiva. Bineinteles ca sunt anumite standarde de frumusete, dar nu am pretentia ca si altii sa gaseasca frumoase aceleasi lucrurui pe care le gasesc eu.
e ok ambele sunt primele motive pentru care stai cu o pers
duap descopri ce e
Sunt cu el pentru că deși nu e el "băiatul perfect", deși e cam neobrăzat cu cei din jur, deși nu arată ca Orlando Bloom, eu mă simt mai atrasă de el cum nu m-am simțit de nimeni.
Contrastele se atrag, și când e să fie sentimente înfățișarea nu mai are nicio valoare.
Putin din amandoua...
dar mai sunt si alte aspecte mult mai importante
poti fi atras de o persoana fiindca iti place caracterul si personalitatea acelei persoane si poate acea persoana nu arata tocmai bine dar ce conteaza daca are un suflet bun si e pe placul tau
Nu doar ca e frumos dar si pentru faptul ca ma atrage prin ceea ce face, cum se comporta.Trebuie sa existe ceva special intre cei doi...Bafta!
bebitzzu întreabă: