Are o problema mare. Te trateaza ca pe un obiect, eu zic sa renunti la el cat inca ai timp.
Gelos sau face pe prostu, tu esti cu el si el se culca cu altele accepti asa ceva?
Sunt 2 variante
1:daca esti virgina el are o varsta si ca orice barbat are si el nevoie si pe tine te,, pastreaza,, pana o sa fii pregatita te iubeste si este gelos
2:este un obsedat si le vrea toate numai pentru el
Eu cred ca este gelos. poate ca tine prea mult la tine si de asta reactioneaza asa
si chestia aia cu fetele si sexul... poate ca din cauza ca tine prea mult la tine nu are tupeul sa iti ceara sa o faci cu el.
bafta:*:*:*
Eu zic ca ai intrat intr-o relatie varza!
De ce stai cu el daca nu poate fi o relatie completa, de iubire? Daca el se duce la altele, cum il mai poti numi ''iubit''?
Din moment ce lui i-ai dat libertatea sa mearga la altele, cred ca ai voie si tu sa inseli, deci relatie zero barat!
Atata timp cat nu isi ascunde infidelitatile, nu inteleg de ce face pe gelosul!
Cred ca e vina ta ca stai cu asta la vrajeala, ca iubire nici pe departe nu e!
Ce este in capshorul tau ala mic?!
Pana la urma sunteti impreuna sau nu?
Sau e doar vraja?
Inteleg ca nu din moment ce zici ca are fete cu care sa faca sex.
Asa ceva nu poti numi relatie.
Vorbeste cu el si intreaba-l ce vrea.
Dar de fapt, trebuie sa te gandesti mai intai la tine.la ce vrei u, ca din moment ce il consieri iubit si el se culca cu altcineva, e clar.
Tu pana la urma de ce stai cu el? Placere sau obligatie?
Vb cu el si daca zice ca vrea sa continue prespusa relatie cu tine atunci spune-i sa renunte la veveritele lui.
Bafta.
Ii gelos, vrea sai apartii doar lui, ar trebui sa-i zici ca si u ai vrea ca el sati apartina doar tie, astfel...va trebui sa accepte complimentele altor baieti