OW,dilema intregii planete! Te desparti de el si stai cu altul, leguma! Caz inchis!
I spui fain frumos la actualu ca iubesti alt baiat, te duci la altu nu esti tu prima care face asa ceva apoi se plange pe tou ca se rai sunt baietii, ala te iubeste fata poate cu adevarat asta pe care il placi tu poate ca nu, in plus ce e aia placere
Să îți vezi de relația ta în continuare și să nu renunți la ceea ce ai pentru altceva care nici nu știi cum este.
Vorbeste cu el si spune-i situatia daca te iubeste o sa te inteleaga sau gaseste motive!
Pai ar trebui sa vorbesti cu prietenul tau! Dar ai grija, poate acel baiat de care a inceput sa-ti placa nu te place, si o sa-i pierzi pe amandoi!
O sa ma imbat daca o sa pateasca ce ai scris, ce comic va vi
Pai eu ti-am zis ce sa poate intampla!
Bună!
Alege-l pe al doilea. Dacă îl iubeai cu adevărat pe primul, nu te uitai la cel de-al doilea!
Pa, pa.
Inseamna ca pe cel cu care esti nu il mai placi, asa ca il lasi pe acel baiat, dar nu te combini imediat cu urmatorul pentru ca nu asa se face.
Vorbeste cu el,explica-i,ca se intampla cu tine,poate ajungeti la un rezultat amandoi,poate a intervenit monotonia intre voi,plus ca inimii nu-i poti porunci, dar ai grija daca se va intampla ceva si il vei pierde, ai grija ce pierzi, sa nu zici apoi ca ce am avut am pierdut si cu cine sunt acum, fiecare lucru are o consecinta
Pai da-i slapii la actualul daca nu-ti mai place! Dar inainte asigurate ca celalalt de care-ti place te place si el..ca altfel..ramai cu nimic :]]