anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de 1 an jumate eu am 18 ani iar el 19 si de saptamana trecuta m-am indragostit de un barbat de 32 de ani. Incerc sa nu ma mai gandesc la el pentru ca il iubesc pe prietenul meu dar nu prea pot sa nu ma gandesc la el este foarte dragut cu mine si se comporta foarte frumos. Daca am cumva ocazia sa fiu cu cel de 32 de ani ce sa fac sa ii acord o sansa sau sa raman cu prietenul meu. In plus cateodata prietenul meu se comporta mai rau ca un copil mic de 5 ani. Si la celalalt imi place ca este o persoana foarte calculata, vb frumos, este calm. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ignore a răspuns:

Io cred ca tuh esti o persoana mai matura de te atrag persoanele mai mari ca tine.
eu zic sa ramai cu pr taw si sa iti traiesti viata cu pers de varsta ta, e clar ca tea atras cel cu 32 de ani pentru ca este mai calm mai frumos da de asta il ai pe tatal sau sau buniculaughing) sa fie calmi lui poate nici nu-i place de tine o avea si o iubita ceva + diferanta de varsta.
in primul rand nu te indragostesti de cineva intr-o sap si nu ai de unde sa stii ca el te place.PAREREA MEA: ramai cu pr taw. oricum o sa se maturizeze si el dar pana atunci bucurate ca e mai copilhappy ca in viata trebuie sa te si distrezi ai destul timp sa fii calma si calculata cand o sa ai si tuh 32 de ani adica peste 14 anihappy

17 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Pai nici tu nu sti ce vrei si ce e in capul tau, ametito! Ori il iubesti pe prietenul tau, ori te-ai indragostit de asta de 32? pentru ca amandoua nu prea se pot intampla in acelasi timp! Poate iti place doar cum se comporta cel de 32, dar nu cred ca te poti indragosti de cineva atata timp cat tot tu spui ca iubesti pe altcineva! Lasa-l pe ala de 32 de ani, si daca zici ca asta de 19 se comporta ca un copil, lasa-l si pe asta si gaseste-ti o persoana pe care sa o iubesti cu adevarat! Totusi la varsta ta ar trebui sa fii mai stabila in sentimente! Trezeste-te pana nu ti-o furi de la viata!

| lplostonyou a răspuns:

Vezi cam aceasta este diferenta dintre un baiat de 19 ani si un barbat de 32 happy Dar intrebarea mea fireasca este pe tine care te atrage cel mai mult,in compania caruia te simti mai bine,mai in siguranta, mai fericita, mai implinita?

| bianca9422 a răspuns:

Buna!
e normal ca dupa un an jumate sa vezi ca altul vb mai frumos.dar sti de ce?
Doar pentru faptul ca e o noutate.
Te-ai gandit cate lucruri frumoase ai petrecut cu iubitul tau?

Sfatul meu e sa iti iubesti prietenul si sa nu te mai gandesti la altul,ca, din cate vad eu in postarea ta, iubitul tau are sentimente frumoase pentru tine ...si tu pentru el

Iubiti-va la intensitate maxima si cel de 32 de ani va disparea de la sine happy

| ThePunisher a răspuns:

Cine alearga dupa doi iepuri ramane cu ochii in soare. Ala de 32 o sa ti-o traga, ca sa mai guste si el carnita tanara, sa-si aminteasca de liceu/facultate iar apoi o sa isi vada de viata lui, ca doar nu-si complica viata cu un copil, iar asta de 19 o sa isi vada de viata lui cand va vedea ce... poama esti. Asta vrei? Asta o sa ai skull

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Noi,de aici, nu avem de unde sa stim pe care e bine sa il alegi, sau care din cei doi se potriveste cu tine.
Ai dat cam putine detalii...Nu ai spus cum l-ai cunsocut pe cel de 32 de ani,cum te intelegi cu prietenul tau,dar asta bineinteles, ne spui doar daca vrei.
Oricum, incearca sa afli ce vrea cel de 32 de ani de la tine,o relatie serioasa sau doar o aventura.S-ar putea ca intre voi, sa existe diferente care sa afecteze posibila relatie, avand in vedere ca tu ai doar 18 ani,iar el e un barbat matur,care deja a trecut prin multe banuiesc.
Inainte de a lua o decizie, gandeste-te bine, si nu uita sa iti intrebi inima ce vrea!happy

Succes!

| MMadalina a răspuns:

Si te mai intrebi de ce barbatii sunt nesimtiti, superficiali, misogini, ipocriti si te inseala! Intrebarea ta e raspunsul la intrebarea mea.

O zi faina!

| chelie91ptm a răspuns:

DOAMne, ce lesinate. din asta ajungeti toate curve.

| Kalyn a răspuns:

O intrebare intrebatoare: cum te-ai indragostit si iubesti un altullaughing sincer acum...chestii Iri si Moni am mai vazut ase ca dai inaintelaughing

| summer12 a răspuns:

Eu zic ca ala de 32 de ani vrea doar o prospatura, nu i-ar strica, sti, poti sa iei si asta in calcul. Si in cazul in care iti da impresia ca e burlac, investigheaza putin sa nu ai cumva surpriza sa afli ca are nevasta si copii. Eu nu iti recomand sa strici o relatie de un an si ceva cu cineva la care spui ca ti, pentru un barbat asa matur.Chiar daca se poarta frumos cu tine, vei intampina multe probleme incepand de la parintii pana la prieteni care vor incepe sa te barfeasca. Cam asa sta treaba. Poate te atrage maturitatea celuilat, dar el are o experienta in fata si te-ar putea induce in eroare. Nu te lasa manipulata, gandeste-te bine inainte, sa nu regreti ceva.

| Annd a răspuns:

Pai ori il iubesti pe prietenul tau, ori nu?rolling on the floor

| Bob a răspuns:

Daca esti curva, combina-te cu cel de 32 de ani, daca esti fata cu capul pe umeri, ramai cu cel de 19... Parerea mea.

| johnyboy a răspuns:

Parerea mea, du-te cu cel de 32.
PS: eu sunt ala laughinglaughing

| Ania222 a răspuns:

De cele mai multe ori relatiile in care intre parteneri este o diferenta de varsta asa de mare ( 14 ani in cazul tau) nu dureaza. Probabil esti la liceu... gandeste-te cum ar fi sa vorbesti cu pritenele tale despre iubitii vostri iar tu sa le spui ca esti cu un barbat de 32 de ani. Eu cred ca nu ar trebui sa incerci o relatie cu cel de 32 decat daca esti sigura ca simti ceva pentru el si ca si el simte pentru tine. Iar referitor la relatia cu actualul tau prieten, daca nu mai esti indragostita de el relatia nu va merge si nu merita sa ramai in continuare cu el in timp ce te gandesti la altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune-l jos ma.tie nu tie clar ca cel; potrivit pentru tine este cel de 19, iar cel de 32 doar sa te f.ti cu el? e adult trudit-o. orice fufa de 15-17 ani se indragosteste de un adult, fiindca astia stiu sa se poarte cu proaste tinere si stiu sa le cumpere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu spui ca te-ai indragostit de barbatul ala dar si ca il iubesti pe prietenul tau...ciudata treaba
Eu zic sa ramai cu prietenul tau pentru ca barbatul ala e prea mare pentru tine si nimeni nu va fi de acord cu relatia asta a voastra, cel mai bine ar fi sa-l uitihappy

| Pufuliky a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri. Aveti dreptate nu am de ce sa imi complic viata cu unu de 32 de ani care nici nu stiu daca simte ceva pentru mine a facut el cateva gesturi din care mi s-a parut ca se cam da la mine. Si la meseria pe care o are, are mai mereu in preajma lui fete tinere si cred ca asa face cu toate se da la fiecare poate ii cade si lui vreuna in plasa sa o f**a poate el are prietena sau poate are si copii la varsta lui. Si chiar daca ar simtii ceva cu adevarat nimeni nu ar intelege nici parintii si toti m-ar barfii asa ca mai bine raman cu prietenul meu care mi-a dovedit de multe ori ca ma iubeste. Si sa stiti ca nu sunt nici curva pentru ca mi s-a pus mie pata pe unu de 32 de ani cum au spus unele persoane. Cred ca m-a atras la el maturitatea si felul in care gandeste. De fapt toti o sa gandim mult mai matur la 32 de ani. Multumesc inca odata pentru sfaturi kiss m-ati facut sa deschid ochii si sa revin la realitate

| Irisa a răspuns:

Parerea mea este ramii cu cel de 19 ani si chiar daca crezi ca se comporta ca un copil de 5 ani atunci incearca tu sal cresti...caci cel de 32 de ani doreste de la tine doar o aventura si de aceea se comporta asa de frumos cu tine