Buna, gandeste-te daca nu cumva ai facut ceva care sa il schimbe asa, poate ai gresit cu ceva, sau poate e lipsa increderii, a comunicarii, poate a intervenit si monotonia. Daca e cu tine de 2 ani nu cred ca nu te iubeste, dar omu se mai schimba intre timp, fiecare are felul sau de a fi si de a iubi.
Pai probabil te iubeste, altfel nu cred ca ar fi stat cu tine 2 ani doar asa de chestie...incearca sa-l recuceresti, sa-l surprinzi, sa ii propui sa faceti lucruri pe care nu le-ati mai facut
Dupa 2 ani intervine o oarecare rutina si daca nu stii sa va tineti unul pe altul alaturi, sa va atrageti in continuare cu cate ceva, e greu pe mai departe.Impresioneaza-l cu ceva, fii mai diferita fata de cum erai inainte, sa ai acel ceva sa-l atragi imediat.Incearca si asa dar nu a zis nimeni sa iti iesi din tiparul tau pentru el, ca nu se stie daca se merita cu adevarat.
Mai fetita treci la altu asta te tine ca roata de rezerva te mai foloseste cand se desunfla celalta lasa-l tu prima nu astepta
Mai fetita asta te tine de roata de rezerva se desunfla cealalta te ia iar pe tine mai binel lasa-l inainte sa te lase el :-J
E cam tarziu sa-l faci sa te iubeasca.
Insa nu cred ca doar se foloseste de tine ca altfel n-ar mai fi stat 2 ani cu tine doar de florile marului.
Buna.Nu exista o reteta anume pentru a iubi.Depinde f mult de fiecare dintre voi si mai ales de relatia voastra. Se poate sa te iubeasca intr-un fel anume, doar de el stiut. La fel de bine se poate doar sa tina la tine, sa se simta bine in preajma ta, langa tine, sa te respecte f mult dar sa nu se fi ivit iubirea. Eu am trecut prin asa ceva. Si la mine au fost 3 ani jumatate. Nu incerca sa-l faci sa te iubeasca. El ar trebui sa simta lucrul asta, el ar trebui sa-ti dovedeasca iubirea lui. Nu trebuie sa te schimbi pentru el. Fi tu insati, ia-l deoparte, incearca sa vb cu el, comunicarea este legea de baza intr-o relatie. Stati de vb despre ce simtiti unul pentru celalalt, despre planurile fiecaruia pentru viitor, despre visurile voastre. Spune-i exact ce simti pentru el si roga-l sa-si deschida si el sufletul in fata ta. Luati impreuna o decizie legata de viitorul vostru. Dc sentimentele nu sunt reciproce, cred ca ar fi mai bine sa va vedeti fiecare de drumul lui. Sa stii ca in iubire nu poti alege pe cine sa iubesti, oricat de mult ti-ai dori.
Multa bafta!
Buna.Nu exista o reteta anume pentru a iubi.Depinde f mult de fiecare dintre voi si mai ales de relatia voastra. Se poate sa te iubeasca intr-un fel anume, doar de el stiut. La fel de bine se poate doar sa tina la tine, sa se simta bine in preajma ta, langa tine, sa te respecte f mult dar sa nu se fi ivit iubirea. Eu am trecut prin asa ceva. Si la mine au fost 3 ani jumatate. Nu incerca sa-l faci sa te iubeasca. El ar trebui sa simta lucrul asta, el ar trebui sa-ti dovedeasca iubirea lui. Nu trb sa te schimbi pentru el. Fi tu insati, ia-l deoparte , incearca sa vb cu el, comunicarea este legea de baza intr-o relatie. Stati de vb despre ce simtiti unul pentru celalalt, despre planurile fiecaruia pentru viitor, despre visurile voastre. Spune-i exact ce simti pentru el si roga-l sa-si deschida si el sufletul in fata ta. Luati impreuna o decizie legata de viitorul vostru. Dc sentimentele nu sunt reciproce, cred ca ar fi mai bine sa va vedeti fiecare de drumul lui. Sa stii ca in iubire nu poti alege pe cine sa iubesti, oricat de mult ti-ai dori.
Multa bafta!
AndrewTate7789 întreabă: