anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de 2 saptamani tin mult la el si el se vedea ca tine la mine dar pur si simplu de vre'o 4-5 zile iesim afara dar nu ma tine in brate, de mana si sta mai mult cu prieteni lui la fotbalsadproblema e ca la noi e si lipsa de comunicare si nu stiu ce sa faccryingnu vreau sa'l pierd!broken heart funda pentru sfaturile cele mai bune si vot!

Răspuns Câştigător
| Bettw a răspuns:

Buna ioana. noi fetele vrem multa atentie de la un baiat in schimb baietii vor libartate s nu-l ti sub fust tha. poate il terorizezi prea mult cu telefoanele, cu mesajele si baietii fiind mai libertini nu le place lucru asta. st lini baiatu` sigur te iubeste si nu si-a dat seama ce a facutha. sper ca relatia voastra sa fie de durata. bye.happy

6 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Ar trebui sa porti o discutie cu el serioara, altfel va continua asa.

| alexcpfun a răspuns:

Pai lasa-l si tu sa respire putin.nu cred ca te-a uitat sau se poarta mai ciudat dar mai vrea sa-si petreaca si o parte din timpul lui pretios cu prietenii. happy

| Maditzaa16 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie. daca tu chiar stii ca el tine la tine intreaba-l de ce este rece cu tine, daca nu comunicati nu o sa intelegi ce e cu el! Nu o sa il pierzi daca stii sa il tii langa tine!

| MissFashion a răspuns:

Incearca sa vb mai mult cu el vb despre subiecte care ii plac lui vorbiti despre fotball stiu cai subiect plictisitor du-te cu el la meciuri si spune-i ca joaca bine

| Rallu_5918 a răspuns:

Cand e lipsa de comunicare intr-o relatie,o sa devina tot mai aiurea si intr-un timp o sa va pierdeti unul pe altul. Ar trebui sa vorbesti cu el, sa-i spui ceea ce-ti place si ce nu, afla ce s-a intamplat cu el de se poarta asa cu tine. Mai departe vine de la sine, sper ca te-am ajutat. :* bafta

| Picasso a răspuns:

Incearca sa vb cu el, provoacal, nu stiu orice, ciupeshtel si de fund daca e cazul! Sii incearca sa ai mai muult tupeu, nu cred ca te mananca, asa repede! Si incearca sa nu il seci cu beepuri, mesaje : ce fc? unde esti, cand ne vedem, bla-bla-bla etc, provoaca`l`, determinal sa "te agatze" el in fiecare zi! Succes!