Incearca sa treci peste problema ta din trecut... dar incearca sa faci ca totul sa fie special, ceva romantic cina, lumanari si muzica
Acum daca nu mai esti virgina crezi ca trebuie sa o faci cu iubitul dupa maxim o saptamana?!
O faci cand simti ca relatia dintre voi sa inchegat, ca sunteti indragostiti si ca amandoi v-ati luat angajamentul sa va respectati si sa va intelegeti!
Atata timp cat el nu obiecteaza pentru faptul ca nu esti pregatita de urmatorul pas n-ar trebui sa te streseze.
Lasa ca totul sa vina de la sine!
Daca ai fi mai explicita te-am intelege, insa eu nu am cum sa te inteleg, nu stiu ce vrei sa spui. Deci ce am inteles eu? Ca nu mai esti virgina, ca ai patit ceva naspa in trecut si ca nu poti merge cu relatia mai departe din cauza asta. Si ce ai patit mai exact? Ca sa stim de ce vrei sa te desparti de el si sa-ti spunem daca e bine sau nu.
Daca el te iubeste o sa te inteleaga...acum depinde si de ce ai patit in trecut poate cu el nu o sa se intample asa ceva.
Succes... funda?
Daca el te iubeste si te respescta, el te va intelege si nul vei pierde, cred ca ar trebui sai dezchizi secretul tau lui, acum cit nu va i tirziu.nu te teme nu vei face o greseala.in viata se intimpla multe.nu la toti baietii daca fata nu-i vigina inseamna ca ea nu are valoare acestea sunt niste prostii! incearca sai explici totul.succes.by
Atata timp cat el te intelege in legatura cu trecutul tau eu te sfatuiesc sa nu-ti faci griji, dar nici so lungesti prea mult cu el pentru ca e barbat si el si sunt siigura ca ar vrea mai multa dragoste din partea ta, asa ca atata timp cat ai sai arati toata dragostea ta n-are cum sal pierzi...
Pai eu i-am explicat lui tot...si el a zis ca ma intelege. dar parca mi`e frica ca nu cumva sa patesc ca in trecut adica(am fost cu un baiat 9 luni si dupa ce am fost a lui el mi-a zis ca totul a fost doar un pariu)si n`as vrea sa mai trec prin asta... voi ce ziceti ar mai trebui sa astept? sau sa merg mai departe?:* astept ras