| irrischan a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de o luna, dar inca ma gandesc la cum si-a batut joc de mine fostul si nu il pot uita. Ce sfaturi mi-ati putea da in legatura cu uitarea fostului si de a ma concentra la noul meu iubit si prietena mea cea mai buna?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu erai pregatita sa intri intr-o noua relatie,rana din trecut inca nu s-a inchis si lucrul asta iti face rau in noua ta relatie.
Poate te-ai gandit ca cui pe cui se scoate dar uite ca trecutul nu te lasa sa te bucuri de prezent.
Scrie pe o coala de hartie tot ce ai vrea sa-i spui fostului, rele, bune, blesteme, lacrimi si declaratii.Reciteste ce ai scris,pe urma rupe hartia in bucatele, daca vrei poti sa-i dai si foc!
Imaginea asta te va sugestiona sa te desprinzi mai usor de trecut, nebuna sau nu ideea asta a dat roade si in alte cazuri.
Ingroapa trecutul si de cate ori iti mai vine in minte, alunga gandul rau, invata sa apreciezi ceea ce ai si nu plange ce ai pierdut!
Capul sus!

| irrischan explică (pentru greece12):

Multumesc! Am sa incerc! big grin

| greece12 a răspuns (pentru irrischan):

Si-ti doresc sa reusesti, iti faci un bine personal!happy

| irrischan explică (pentru greece12):

Multumesc! big grin

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu crezi ca asa usor uiti iubirea, asta daca l-ai iubit

| PuTTy a răspuns:

Iar intrebari de relatiile voastre straight face NU NE INTERESEAZA CE RELATI AVETI PUNETI INTREBARI LOGICEwinking!

| irrischan explică (pentru PuTTy):

De ce te bagi daca nu te intereseaza? De aceea exista rubrica "dragoste & sex"...am o problema...tu nu ai avut niciodata relatii? Nu te mai baga. Mi-am facut cont ca sa fiu ajutata si sa ajut si eu pe altii.

| cristynacris a răspuns:

Nu te mai gandi la el...si mie mi se inamplat dar insfasit l-am uitat nu iti mai aduce aminte de el..crede-ma daca traiesti in trecut nu o sa-l uiti niciodata

| irrischan explică (pentru cristynacris):

Multumesc! Chiar ma ajuta sfatul tau si o sa incerc. happy